hesabın var mı? giriş yap

  • obi van:güçte büyük bir rahatsızlık hissettim. sanki binlerce kişi dehşet içinde bağırdı ve sonra birden sustu. sanırım korkunç birşey oldu

    luke: fener ikinciyi yedi abi maçta son 10 dakika radyodan duydum şimdi

  • pakistan topraklarinda yer alan karakurum siradaglarinin en yüksek, dünyanin ikinci yüksek dagi. adi karakurum 2 anlamindadir ki bu daglarin ingiliz jeologlarca ilk isimlendirilmesinde ikinci sirada oldugu içindir. sivri bir kaya ve buz piramiti olan görüntüsü çok etkileyicidir. amerikali bir dagci tarafindan " second in height but not in treachery" diye tanimlanmistir. 8000'liklerin klasik rotalari mukayese edildiginde en zor 8000'lik kabul edilir. everest ten daha zor olusunun sebepleri daha kuzeyde oldugu için havasinin daha kötü olusu ve everestten daha dik bir dag oldugu için tirmanisinin zorlugudur. ölüm istatististiginde ilk siradadir.

  • dünyanın en normal tivitidir. haklıdır da sokaktaki köpek çetesinin tehlikeli olmadığını düşünenler hiç saldırıya uğramamıştır.

  • bence artık şu whatsapp grupları filan kesinkes kapatılmalı. zaten resmiyette böyle bir uygulama yok, olmamalı da. öğretmenle veli telefonda değil, eskiden olduğu gibi resmi bir ortamda yani okulda ciddi bir şekilde yüzyüze görüşmeli. çocuk oyuncağı değil bu işler.

    edit: başlık başa kalmış.

  • öncelikle (bkz: entelektüel)

    türkiye'de en yüksek 4. tiraja sahip olan gazetenin yapmaması gereken bir hatayı içeren haber.

    haberin içeriğine gelirsek, türkiye'deki mevcut iktidarın ve onun tabanının bakış açısına yönelik yapılmış popülist bir açıklama. aydınları ötekileştirerek halk çocuğu imajı çizmeye devam edin bakalım. "ne yapsak da bu halkın kültür seviyesini bir nebze yükseltsek" demek yerine "ne yapsak da cehaleti yüceltip aydınları kibirli göstersek" demeye devam edin. bu taktik son 14 yıldır çok tuttu, nasiplenmeyen kalmasın.

    debedit : (bkz: cansel buse kınalı)