hesabın var mı? giriş yap

  • bakın reklam yapacaksanız bu gibi firmaların reklamlarını yapın. hep boykot çağrısı yapıyoruz o markaya bu markaya diye.

    bir kere de vatansever firmaları destekleyelim ki sermaye bizde kalsın.

    starbucksları zengin ettiniz elit görüneceğiz diye. algilarınıza türk malı kötüdür diye yer ettirdiniz!

    hayır efendim hayır. türk malı iyidir. türk malını desteklersek daha zengin bir toplum olabiliriz. tabii ki içimizde de var kötüler. işini iyi yapmayanlar. ama yapana da destek gösterelim.

  • sağlam bir sıçış örneği, ancak savunma makamı o kadar sağlam savunamamış. kardeş onun deaktif olmasını mı bekleyeceğiz? hesap makinesi lan bu, hızlı bir şekilde yazar geçersin. yani normal olanı bu, ama senin gönlün olsun diye bekleyelim bundan sonra.

    edit: bak hala mal mal savunmalar geliyor. iki, üç basamaklı sayıları toplarken olmuyormuş. uzun bir işlem yaparken, aradaki tek basamaklı sayıları ne yapacağız genco? tek basamakları ele, sonra kafadan eklersin onları değil mi? harika çözümler, harika yalama yöntemleri gerçekten. apple kullanıyorum, denedim, aynen böyle sıçıyor.

  • 12.04.2022 tarihinde gaziantep ili şehitkamil ilçesi anneler parkı mevkisinde 17 yaşında ehliyetsiz sürücünün dersaneden çıkan iki genç kıza yüksek hızda çarpmasıyla kızlarımızdan birisi olay yerinde hayatını kaybetti. diğer kızımız ise halen yoğun bakımda tedavi altındadır.

    yine gaziantep'te mehmet kaplan olayında olduğu gibi (bkz: 34 bay 376 cinayeti) ailenin yüksek nüfuzundan dolayı henüz yerel gazeteler dışında ulusal basına yayılmadı.

    amcası ak parti'den eski milletvekili ve şu an ilçe belediye başkanı, babası aynı ilçenin ticaret odası başkanı olarak görev yapmaktadır.

    ilgili yerel gazete haberi

  • ısrarla anlamıyorsunuz arkadaşlar. devletin serbest piyasaya müdahalesi sadece sandığınız gibi fiyat kontrolüyle kalmaz, hayatınızın her yerine girerler, anlamazsınız.

    piyasadaki abartı fiyatların en büyük sorumlusu devlet zaten, aracın bedelinden fazla vergi alıyor. çözüme çok yanlış yerden yaklaşıyorsunuz, sıfır araba fiyatları bu kadar artmasa ikinci elde de kimse öyle fiyatlar çekemez. ülkede doğru düzgün bir ekonomi yönetimi olsa, paramız bu kadar değersiz olmasa zaten bunları yaşamayacağız. böyle bir iktidar altında en son ihtiyacımız olan şey bir de sitelerin kapatılması, devletin olaya müdahale etmesi. o yola girersek birkaç ay içinde kendimizi akp’li tanıdığı olmayanın site bile açamadığı, devletin ikinci elden bile komisyon aldığı bir noktada buluruz.

  • man utd deplasman oncesi galatasaray'in iki dezavantaji, iki de avantajı oldugunu dusunmus ve su entryde de bunları biraz acmistim.

    dezavantajlarimizin bu mac icin de belirleyici olacagini dusunuyorum.

    dezavantaj 1- fizik

    bir premier league takımına fizik olarak karşı koymak zordu, eğer bu dezavantaji ortadan kaldırırsak sansimiz olabilirdi. man utd'a kopenhag ve molde maçlarındaki gibi ezilmedik, kadro kalitesinde de geri kalmadigimiz icin bu dezavantaji ortadan kaldirmistik.

    bayern ilk mac herkesin malumu. fizik olarak geri düştüğümüzde fişimizi çekmişlerdi. bu mac fizik olarak kafa tutabilirsek, kadro kalitesi olarak yakalayamasak bile, oyun gucu ile maca ortak olma sansimiz artacaktır.

    dezavantaj 2- conversion rate

    gecen sene 14 maçlık galibiyet serisi yaptigimizda, ilk 11'i gozu kapalı yazar hale gelmiştik. ama bu sene, su asamada bundan uzağız. çok efor gerektiren direkt futbol oyunuyoruz ve beraber oynama aliskanligi henüz oturmamış bu takimin cekilen sut>gole dönüşmesi oranında çok ama çok zayıf bir istatistiğe sahip olmasina neden oluyor (hastalık bu futbol youtube kanali galatasaray'in bugüne kadar super ligde %7.5'ta kaldigini, fenerbahcenin ise %12'nin uzerinde bir yüzdeye sahip oldugunu paylaştı bu hafta).

    bir de buna sutla sonuclanmamis son tercih hatalarını da eklersek, galatasaray'in oyununun ne kadar verimden uzak oldugunu daha net goruruz.

    hucumdaki senkron bozukluğunu ne kadar iyileştirdik, maca ortak olma sansimiz o kadar artacaktır.

    avantaj - okan hoca’nin hedef mac basarisi

    fazla söze gerek yok, gecen senenin basından beri okan hocanın kaybettiği hedef mac iki tane. biri gecen sezon beşiktaş deplasman, digeri de bayern ilk mac. bu maçta da oyun gucunun herkesi dopamin bombardımanı yasattigi da malum. burada da iyi bir mac planı olacaktır, bakalım takim ne kadar yansitabilecek, göreceğiz.

    takimim old trafford'da bize harika bir kutlama armağan etmisti, umarım su ahir ömrümde allianz arena'da da benzer bir deneyim yasamak kismet olur.

    vurduğumuz gol, yedigimiz ofsayt olsun.