hesabın var mı? giriş yap

  • acun sen buraları bu kadar okuyosan net yazıyosundurda.
    şimdi tek tek ''bunu izleyen maldır'' yazanlara ''sanane lan izleyen izler'' diye söven tipleri tespit etcem ve ardından tayyip'i ve arda'yı pohpohloyan yazarların ortak kümesinden seni bulucam.

  • itiraf: çocuk doğduğunda kokmasın veya kıllı olmasın diye yapılan işlemlerin doğru olduğuna inananlardanım. üç kızkardeşiz. annem biz doğduğumuzda yüzümüze un sürmüş ki tüylü olmayalım. kaşlarımızı kalemle çizmiş ki düzgün ve gür görünsün. kokmayalım diye de kollarımızın altını tuzlamış. yani benim canım annem güzel olmamız için elinden geleni yapmış. ne yalan söyleyeyim, yaptıkları da boşa gitmemiş. üçümüz de birbirimizden güzeliz. ne kıllıyız ne de kötü kokuyoruz. üstelik yay gibi de kaşlarımız var.

    meali: kizkardeslerim de ben de cok guzeliz ama hafiften evde kaldik galiba.ucunuze ucumuz bayram etsin cukumuz tadinda olan beylerden mesaj bekliyorum acilen.

  • özgecan için yaptıkları şey sanırım verilen tepkilerin en samimisiydi. şimdi biz internet sahibi bireyleriz bunu yapan firmanın filli boya olduğunu biliyoruz ama inanın milyonlarca insan bunu bilmeyecek. yani kendi reklamlarını yapıyorlar falan demek için gerçekten çok gaddar olmak lazım. kaldı ki viral bile olsa bir şey değişmez.

    kendilerini tebrik ediyorum. gerçekten yüreklere dokunur bir olaya imza atmışlar.

  • bir başka alakalı başlıkta da yazmıştım ama buraya da yazayım kendimde işe yarayanı. uyarayım bu tamamıyla kendi kendime deneyerek bulduğum bir şey, literatürde bir açıklaması var mıdır bilmiyorum, bilen varsa öğrenmeyi isterim.

    karbonhidratlı ne varsa kesin. finaller, projeler, master falan derken piç oldu mide kapakçığım. acıdan uyuyamadığım geceleri bilirim. ama paketli ürünleri (kek, püskevit, çikolata, bebe püskeviti [neredeyse %75 karb], vb..), hazır hamur işlerini (poğaça, börek, pizza,açma, donut artık aklınıza ne gelirse), gazlı içecekleri (maden suyu hariç), tatlıları (evet maalesef künefe, kadayıf, sütlüler) kesince huzura erdim..

    diyeceksiniz ki diyet gibi oldu ben ne yicem. yağ yiyin. kaliteli zeytinyağı yiyin (biliyorum pahalıdır ama tanıdıktan alırsanız çok kaliteli yağları piyasadan çok ucuza alabilirsiniz. isteyene yardımcı olabilirim), tereyağı yiyin, margarinden, düşük kaliteli bitki yağlarından uzak durun.

    bunu uyguladıktan sonra güzel geceler sizleri beklemekte. ha ara ara oluyor tabii ufak yanmalar. ama eskiye nazaran çok daha rahatım. ara ara bu saydıklarımdan yesem de vücudum tolere edebiliyor artık.

    düzeltme: imla.

  • hiç konuşmadan birlikte saatlerce vakit geçirecek kadar ve hatta bundan tarifi zor bir haz duyacak kadar yakın olmak, benim için herhangi bir insan ilişkisinde ulaşılabilecek en son noktadır.

    tanıdığım onca insan içinde karşılıklı olarak bu kadar içten bir sevgi bağı kurduğum birkaç kişi var yalnızca. örneğin kendi kardeşlerimden bile sadece biriyle bu ölçüde derin bir ilişki kurabildim.

    bu durumun ne kadar özel bir lütuf olduğunu dün akşam daha bir iyi anladım. favori kardeşimle haliç'teki teknelerden birine binip kalabalık şehirden biraz uzakta, karanlık denizin içinde sessizce yol aldık bir süre. ilk o fark etti, anın tadını çıkarmak ve iletişim kurmak için konuşmak zorunda değildik. hatta bu sükunetin içinde sanki daha da iyi anlıyorduk birbirimizi. huzur tam da böyle bir şey demekti. sevdiğin ve seni sevdiğinden emin olduğun can dostunla yan yana oturup kelimeler olmadan anlaşmak...