hesabın var mı? giriş yap

  • 10 saniye önce denizde özgürce dolaşan palamutun, talihsiz bir şekilde tekerin altında kaldığı absürt olay.

    olay anı

    teşekkürler editi: bir çok arkadaş , video kendilerini gülümsettiği için teşekkür etti sağolsunlar. evet palamutun bu şekilde hayatını kaybetmesi hepimizi derinden üzdü ama olayın saçmalığı da gülünmeyecek gibi değil. maalesef başlıklar hep insan ölümü, hayatın zorluklarıyla doluydu biraz olsun gülelim diye attım o yüzden bazı arkadaşlar, bu kadar kasmayın salın kendinizi biraz. ben de bizi gülümseten mancınıkbaşı ibrahim abiye ve hay maşallah dediği 3 gün yaşayan video sahibine teşekkür ediyorum.

  • openai'ın yeni modeli. gpt-4 gücünde ve özelliklerinde, aynı şekilde multimodal ama daha hızlı ve daha ucuzmuş. üstelik ücretsiz kullanıcılara da açılacakmış(her özelliği ücretsiz olmaz).

    daha da önemlisi, önceki modellerden farklı olarak llm aracılığı whisper ve dall-e ile konuşarak multimodal değil, modelin kendisi görüntü ve ses işleme becerilerine sahip. yani yepyeni bir pipeline söz konusu. bu sayede ses tonunu algılayabiliyor mesela.

    gpt2-chatbot görülmüştü çeşitli benchmark ortamlarında, bunun aslında gpt-4o olduğunu itiraf etmişler.

    bu sırada duolingo hisseleri: görsel
    duolingo hissesi ne alaka diye çok soran oldu, bu model çok iyi ses ve dil işleme özelliklerine sahip ve bunu sunumunda gösterdiler, dahası özel hocalık demosu var sitesinde. herkes diyor ki ben bununla dil öğrenirim.

    fiyatlarda düşüş ise iki yönlü: hem token başına ücret yarı yarıya azalmış hem de yeni tokenizer ile token kullanımı azalmış.

  • - hacım dün labaratuarda uğraşıyodum formüllerle filan sanırım soğuk füzyon'u bulma yolundaa ..aaasskktir karıya bak olm
    - hani lan ?!

  • dominos'a verilen siparişe iliştirilen not :

    "mümkünse 30 dk yı geçsin...fazla paramız yok da :)"

  • sabah üst düzey bi yöneticimizle kahvaltıdayız.

    ben: x bey çiğnemeden yutuyosunuz, toplantıya var daha, niye hızlı yiyorsunuz?

    x: biz 9 kardeştik.