hesabın var mı? giriş yap

  • içine kapanık biri olmasının ve çevresiyle neden konuşmadığının nedeni zaten çok açık. çevresinde dünya görüşü olan bir tane insan olmadığını bilmesidir. etrafında böyle yobaz, cahil cühela takımı varken ne yapacaktı çocuk? tabii ki, telefonla daha farklı dünyaların içinde kendisine bir hayat kurmaya çalışacaktı. olaydan sonra durumunu çok iyi anladık demiş bir de, ulan anladıysan bütün ekşi s*ksin beni.

    ''ben bu cemaatin 25 yıldır içindeyim. kaldığı yerde hiçbir sorun yoktu.'' sorunun zaten ne olduğunu anlayacak zihniyete sahip olmamanız en büyük sorun.

  • valla bana minübüsü kaçırınca bile geliyor bu his. sebebi ise bundan sonraki hiçbir minibüsün, kaçan minibüs gibi olmayacağı düşüncesi. olması gereken bir şeyin, ritüelden ansızın sapıvermesi insanın canını çok sıkıyor. bir şeyin zamanında ve yerinde olmaması hissi de olabilir yani. mesela geçenlerde laptopumun şarj aletini memleketimde unutmuştum. bunu fark ettiğimde inanılmaz bir çöküntü yaşadım. tarif edilemez bir şey bu. zamanda bir kırılma yaşanması gibi bir şey.

  • snapchat gibi kisiyi kendinden guzel gosteren video filtreleri ya da snapchat deyimiyle lensler eklemezse omru fazla uzun surmeyecek hede. o cildi puruzsuzlestiren, goz bebeklerini buyuten olayin tarifini calmislardir umarim bu ise kalkismadan once.

  • 30 yaşındaki kadınları teyze olarak gören 10-15 yaş arası sözlük oğlanlarının tavsiyeleridir.

  • hamas denen terör örgütü, halkını acımasız israil ordusuna resmen sunmuştur, çocuk kadın kim varsa hepsinin hayatı israil ordusuna kaldı, bu düpedüz kendi halkına ihanet.

  • samson'in delila'si gibi isa'nin judas'i tarafından gelen sonunun başlangıcı öpücüktür. nasil ki samson aşık olduğu için kendisini aldatmayacagina inandığı delila'ya sırrını açıp saçlarını kaybeder, işte aynen böyle güvendiği judas tarafından öpücükle muhurlenir isa'nın ömrü. düşmanlarınin onu ayırt etmesini sağlayan şeyin bir öpücük olmasi ironiktir. ama samson örneği düşünüldüğünde isa'nin sonunun tek başına gelmesi samson'in düşmanlarından hiç değilse öcünü alırken ölmesi sonucuyla daha kötüdür.

    rivayete göre isa'nin çarmıha gerilmesinden sonra pişman olan judas kendisini erguvan ağacının (bkz: judas tree) dallarına assa da bunu isa'ya henüz ulaşabilecek iken yapmadığı için pişmanlığı daha büyük olmuş. normalde beyaz çiçekleri olan erguvan judas'in günahkar kanı ile mor çiçekler açmış.

    yeri gelmişken(bkz: işte bunlar hep mitoloji)

  • ayrılmamak için çocuk yapmak ve sonrasında çocuklar yüzünden ayrılamamak.
    çocuk yaparak evlilik kurtulmaz arkadaşım,
    nasıl sikko kafalar yaşıyorsunuz lan!!