hesabın var mı? giriş yap

  • yanlış bilinen durum. şöyle ki eğer plaja gidip havlunuzu serip denize girerseniz kimse size karışamaz ama gidip adamların şezlongunu alıp şemsiyesini kullanırsanız parasını ödemek zorundasınız. türkiye'de bu şekilde girmediğim plaj kalmadı. sadece haklarınızı bilin yeter. bu ülke hepimizin bazı magandalara imkan vermeyin.

  • en önemli gündem maddemiz bu! bu olmalı! bu türkiye'nin varolup/olmama savaşıdır. göz göre göre işgal ediliyoruz. kaynak

    insanların uyanması için gelenlerin asker üniformasında mı olması lazım? bu da bir işgaldir!..

    her gün gündemin üst sıralarında olmalı. ekonomi, asayiş, eğitim, sağlık hepsi buna bağlı. yarın çok geç olacak!

  • size bir abi tavsiyesi vereyim. buraya birçok şey yazarsınız. insanlar aslında ikiye ayrılırlar. sizi yoran kişiler, ve size iyi gelen kişiler. yoran insanları hayatınızda alıp bir cinsiyete nefret beslemeyin. ben mesela komple insanoğlundan nefret ediyorum cinsiyet fark etmeksizin.

  • keneotundan elde edilen bir tür zehir. rivayet odur ki; bu tohumları çiğnemeden yemek insana zarar vermezken, bunları çiğnemek insanın ölümüne neden oluyormu$. risin vucuta dağıldığı zaman ilk belirtileri kusma, yüksek ate$ ilerleyen safhalara doğru ise kanlı kusma gerçekle$iyor ve kurban ölüyor.

    eskiden doğu bloku ülkeleri rejim muhaliflerini sessiz sedasız bir $ekilde bu madde ile öldürürdü. yakın zamana kadar vucutta risin maddesi tespit edilemiyordu günümüzde bunu şıp diye anlıyorlar. bu maddeyi koklamakta aynı derecede insana zararlı. ikinci dünya sava$ı sırasında en parlak günlerini ya$amı$dır. mermilere sürülmekten, havaya sıkılmaya kadar türlü $ekillere girmi$dir.

  • türkçeye mükemmel şekilde çevrilen çizgi-filmlerden. sanki amerikan yapımı değil bizden bir parça haline getirdi o çeviriler çizgi-filmi. bir bölümde fred eve dönerken "köyü bir sancı tuttu, ilvanlım, ilvanlım" diye mırıldanıyordu.

  • bir gün kürt yolda yürüyormuş
    tartışan 2 çocuk görüp yanlarına yaklaşmış ve sormuş; "niye kavga ediyirsiniz çöcüklar?"

    çocuklar da "paralarımızı birleştirip tost aldık ama hangimizin ilk ısırığı alacağına karar veremiyoruz" demişler. kürtte kaş altından gülmüş, tostu çocukların elinden almış, ikiye bölmüş ve gülümseyerek birden arkasına dönüp kaçarak tostu eşşeğiyle birlikte yemiş.

  • sevgilimi telefonuma google diye kaydettim,aradigim hersey onda" diyen insan..."sevgilin dünyanin en büyük motoru farkinda misin?..!