hesabın var mı? giriş yap

  • benim arabayla 1,5 saatte ulaştığım yere mahallemizin delisinin koşarak benden önce ulaştığı trafiktir.

  • gerçek bir şeyler hissetmeyip karşı tarafı oyalayacağına yalnız kalmayı tercih eden kişidir.bana göre oldukça da cesurdur.zira yalnızlık cesaret işidir.

  • rotring sever biri olarak ilk tasarım olan 1. jenerasyonuna sahibim.

    sanırım 2000'li yılların ortalarında, yeni bir rotring almak için kırtasiyeye gidip 2 .jenerasyonla karşılaşınca epey hayal kırıklığına uğramıştım. o klasik ve elegant çizginin yerini orta yerinde klips çıkıntısı olan şişman bir tasarım almıştı ama yine de rotring havası hakimdi.

    geçen gün gördüğüm 3. jenerasyon ise rengi dışında rotring havasını iyice yitirmiş, öss'ye hazırlanan ergen kalemi görüntüsüne bürünmüştü.

    ayrıca rotring aldığınız zaman, üzerinde bulunan hologramlı etiketi söküp atın. damgalı eşek gibi gezmeyin orta yerde.

  • düşündüğünüz üzere bir renk değil bir hayvan adıdır. resmi için linke tıklayın:

    http://www.internetveteriner.com/…/belgium-blue.jpg

    gelelim özelliklere. ilk başta hem etinden hem sütünden faydalanmak üzere yola çıkılarak oluşturulan bu melez sığır, zaman içinde süt performansında zayıf kalınca etine yoğunlaşılmış. kendisinde çift kas geni bulunduğu için son derece kuvvetli bir kas yapısına sahiptir ve yine bu gen, hayvanın etinin yağlanmasını önler. eti çok yüksek kalitede ve bembeyazdır. normal hayvanlarda %20 oranında bulunan kemik, bu sığırcığımızda %10 dolaylarındadır. narin ince kemiklere ve güçlü bir kas yapısına sahiptir.

  • sırf birini cok sevdiniz, seviyorsunuz diye kendinizi sevmekten asla vazgeçmeyin.
    kendinizi sevmeye devam etmeyi asla unutmayın.