hesabın var mı? giriş yap

  • ve yine aynı sene süper kupayı şampiyonlar ligini şampiyonu dandik takım real madridi yenerek almıştır. bunlar hep şans arkadaşlar ya karşısına gerçek takımlar çıksaydı...

  • katil olmasının yanısıra yağmur ormanlarındaki popülasyonların dengelenmesinde hayati bir role sahiptir. haddinden fazla çoğalan türün bu mantarla karşılaşma ihtimali arttığından çoğalan türe haddini bildirmekte ve dengeyi sağlamaktadır. geleneksel çin tıbbında birçok hastalık için tedavi edici amaçlı kullanılmaktadır. antibiyotik etki içerdiğinden ötürü kesinlikle ve kesinlikle tarafsız, yansız bir doktor onayı alınmadan kullanılmamalıdır. bu işten rant sağlamayan hiçbir doktor da kullanımına destek vermeyecektir. unutmamak lazım ki birşey faydalıysa ve bilimsel olarak da tabanı varsa zaten ilaç olarak piyasaya sürülmektedir. farmakoloji bilimi boşa gelişmemiştir. ne olduğu belirsiz alternatif tedaviler kullanmak haybeyedir. işin ucunda dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olmak vardır. bakanlık onaylı aldatmacasına kanmayınız, onayı veren sağlık bakanlığı değil tarım bakanlığıdır.

  • yahu çık, bekar adamım, sanki size basmışım gibi ne yaygara yaptınız, altı üstü bir beğeni butonuna bastım de, bitsin gitsin, ne bu kıvırmaya çalışmalar yahu diye düşündürten yanıttır.

  • arkadaşının zavallı bir anında çektiği videoları ekşi sözlüğe yükleyip normalde olacağından çok daha hızlı bir şekilde viral olmasını sağlamak ve bu durumu keyifle izleyerek elinde mısırla yorumları okumak mı? üstüne isim soyisim yazmak mı?

    umarım düşmanlarımın dostları senin gibidir.

    gerçekten, böyle arkadaş olmaz olsun.

    acıdım dostluğunuza, yazık kadın güvendiği herkesten kazık yemiş.

    (benim arkadaşlarım olsa bana videoyu silmemi öğütlerlerdi.)

  • ilk ayin sonu > fiss
    üçüncü ayin sonu > pirt
    ilk yilin sonu > zirt
    üçüncü yildan sonra > zart zort hobaa tey tey tey