hesabın var mı? giriş yap

  • yemeğine iddiaya girilir,1tl'lik madeni parayla yazı tura atılır, kazanırsan hayvan gibi doyabilirsin, kaybedersen hayırlısı olsun, denemeye değerdi

  • 2023'e kadar bomboş bir içişleri bakanlığı deneyimlemişiz dedirten olaylar zincirinin son halkası.

    şimdiye kadar neredeydiniz ali bey de dedirtmiştir.

    mesaj yoğunluğuna binaen zorunlu edit: arkadaşlar bakanımızdan allah razı olsun, önceki bakanlarda iş yokmuş demek istiyorum yukarda. saygılar.

  • gelmek istediğim ancak tırstığım zirve. amk yaka kartı falan dağıtıyorlarmış. bu nickle mi insan içine çıkıcam lan? bu nickle mi?

  • duygusal bakıldığında, insanın kendini değersiz hissettiği anda imdadına koşabilecek iyimser bir peri masalı. tabiri caizse "guardian angel."

    diğer yandan; hem "gelin canlar bir olalım" tadında ütopik bir mesaj verip hem de inceden kapitalizm göndermeleri yapar nitelikte. ayrıca, sanki esas oğlanın sönüp giden hayallerini kolaylıkla bir kenara koymuş gibi bir izlenim de vermekte.

    ama ne olursa olsun kesinlikle izlenmesi gereken fantastik bir film.

    "dear george, remember no man is a failure who has friends."

  • izlerken ürperdim açıkçası. o adamın iyi birisi olmadığını biliyorlar. hatta canlı bomba olabileceğini de büyük ihtimalle tahmin ediyorlar fakat 8-9 polis birden adamı ablukaya alıyor ve canlı bomba korkarak kendini patlatıyor. belki orda kendini patlatmasa maçka parkından aşağı inip daha kalabalık alanlarda daha büyük sayıda canlar alacaktı. hepinizin inleyerek, acı çekerek ölmesini diliyorum. kansız kahpeler.

  • dunyada akla deger veren yok madem,
    akli az olanin parasi cok madem,
    getir su sarabi, alsin aklimizi:
    belki boyle begenir bizi el alem!

  • oy verme egilimleri söyle diye tahmin ediyorum:

    meryem - akp
    peri - chp
    yasin - mhp
    gülbin - hdp
    gülbin'in ablasi - akp
    sinan - chp ya da iyi parti
    hoca - saadet partisi
    meryem'e asik filozof genc - deva partisi
    hocanin kizinin arkadasi - tkp
    ruhiye - gecersiz*