hesabın var mı? giriş yap

  • linç etmeye geldim. sonra içeriği okudum. uzaklara bakarak gülümsüyorum. seni o kadar iyi anlıyorum ki yazar kardeşim, tek kelime etmiyorum formatla ilgili.

    sevgili modlardan talebim, yazar olmak çok da önemli bir şey değilmiş zaten sizin patron öyle dedi, lanetlemeyin yazar arkadaşı.

  • her biri bir bilimdir. içerdikleri bilgilerle her biri kocaman bambaşka dünyalardır.

    senin yaşadığın ülkede bu meslek erbapları iş bulamıyorsa, sektör gelişmemişse, bu senin ülkenin dandikliğidir. bölümlerin değil.

    bilime saygı duyun biraz.

  • --- spoiler ---

    odin, oğlunu dünyaya sürgüne yolluyor. bak düşün adam oğluna ceza verecek, dünyaya yolluyor. öylesine lanet olası bir gezegende yaşıyoruz amk.

    --- spoiler ---

  • 35 yaşından sonra emeklilik,sigorta falan ne varsa yaktım çöpe attım
    gözümü karartıp ingiltereye geldim.
    2 yıl geçti.türkiye'ye tatil için geliyorum.
    yaşıtlarım ev kredisi,araba kredisi,ne istediğini bilmeyen ve asla huzur vermeyen bir eş,işyeri veya iş baskısı altında yaşlanmış.ben kendimi 20 yaşında gibi hissediyorum.
    hayat güzel , hayat ucuz ,hayat yaşanılası.
    herkesin alımgücü çok yüksek.sosyal devlet anlayışı çok güçlü.devlet var ama insan için var.
    not:bu entry ingiltereye gelmiş ama türkiye'de ev almaya çalışıp mütahit beslemeye çalışanları kapsamaz.onlar heryerde mutsuzlar ve herkese mutsuzluk veriyorlar.

  • kişisel düşüncem bugünden itibaren yapılması gerekendir. acil ihtiyaç olmadığı sürece, havaalanı taksileri kullanılmamalı. bunun yerine toplu taşıma, eş ve akrabaların arabaları, daha geniş ölçekte kullanılmalıdır. bugünden itibaren havaalanı taksileri benim açımdan zaten kullanmak bir yana yüzlerine bakılmayacak taksilerdir.

  • - abi ben 40 gb diye almıştım bu harddiski.. evde bios 20gb olarak görüyor?
    - onu daha yeni aldın o yüzdendir.. kullandıkça açılır.
    (bkz: yuh artık)