hesabın var mı? giriş yap

  • zengin ile fakir'in en küçük ortak böleni coca cola , en büyük ortak böleni ıphone

  • evet artmalıdır ve neden artması gerektiğini de, problemin kaynağının aslında çocuklar olmadığını da ilgili ankete yanıt veren çocuklu insanların zihin yapısından çok net görebilirsiniz.

    bu mekanlar artmalı diyen hemen hemen hiç kimse bunu çocuklardan nefret ettiği için istemiyor. özellikle son 10-15 senede ülkede yaşanan lümpenlik dalgasından ebeveynlikte nasibini almış. herkesin çocuğu prens, prenses, hepsinin çocuğu çok zeki bilmem ne. bir kısım gerçekten bilinçli anne babayı tenzih ederim fakat neredeyse ekseriyeti tamamen hür iradeleri ile yaptıkları çocuğu büyütme işinin tüm toplumun ortak görevi olduğunu düşünüyorlar. fakat, bunu talep ederken de çocuğa aile içinde verilmesi gereken eğitimin ve terbiyenin de zerresini vermiyorlar. sizin çok sevdiğiniz ve hatta tüm yaramazlıklarını zeka göstergesi olarak gördüğünüz, çok özel sandığınız çocuğunuz ben ve başkaları için avm'de, parkta, restoranda çığlıkları ile sürekli insanların kafasına tecavüz eden binlerce veletten sadece birisi. dolaysıyla size çekilebilir gelen ve hatta şirin bulduğunuz bu durumlar bana ve başkalarına ne sevimli ne de çekilebilir gelmiyor.

    edit: illa yaftalayacaksanız çocuk düşmanı olarak değil, gönül rahatlığıyla gamsız ve şerefsiz ebeveyn düşmanı olarak yaftalayabilirsiniz.

  • digitürk'ün ferit şahenk'i satın alması diye okuduğum haber. el değiştirmiş sandım.

  • kimseyi gaza getirmek istemem fakat kendi adıma söylemek gerekirse bir daha bonus card kullanırsam anamı avradımı yedi sülalemi ak gençlik siksin.

  • ulan eskiden olsa buralar şimdi uçan yazarlardan mezarlık olmuştu.

    neyse, keanu aktör olmak için liseyi bırakmış, sonrasında ilk başrolünü bir coca-cola reklamında bisikletçi olarak almış. alın size amme hizmeti.

    okurken buz hokeyi takımında da oynamış, iyi bir kaleciymiş ve lakabı duvar imiş.

    ilk büyük film rolünde de yine kaleci olmuş. youngblood.

    speed ile komedi rollerinden sıyrılmış ve iyice tanınır olmuş. ne filmdi be.

    the replacements filminde gene hackman oynasın diye kendi ücretinin %90'ından vazgeçmiş.

    annesi essex'liymiş. colchester ftw!

    üvey babasın sayesinde green card alıp abd'ye yerleşmiş.

    speed 2'de oynamak istemeyerek 11 milyon doları tepmiş.

    kız arkadaşı düşük yapmış, depresyonla da boğuşurken trafik kazasında hayatını kaybetmiş.

    15 haziran üzgün fotoğraflarından esinlenilerek "keanu'yu sevindir" günü ilan edilmişti internet kullanıcıları tarafından ve ilk yıldönümünde guardian'a röportaj vermiş.

    ilk adı hawaii dilinde "dağlardan esen serin rüzgar" anlamına geliyormuş.

    çocukken annesinin tanıdığı alice cooper ile güreşmiş ve kaybetmiş.

    matrix'teki ceketini hâlâ saklıyormuş. ilgilenen varsa...

    lösemi olduktan sonra kız kardeşine bakmaya başlamış ve kanserle mücadele için bağışlarda bulunmuş.

    disleksiden muzdaripmiş.

    lübnan doğumlu.

    tl;dr: metroda takılıyor işte her gün görüyorsunuz.

  • bir gün sapanca'dan dönmekteyiz, otobanda gidiyoruz, benim çişim gelmiş, altıma etmek üzereyim; 10 saniyede bir "baba bir yerde dur, baba bir yerde dur" diye kafasını gagalarken, babam yol kenarında durdu. fakat durduğu yer bir tepenin yamacı ve tepede evler var..

    p- baba!! durduğun yere bak evler var yukarıda, burada nasıl yaparım.

    b- oğlum nerden görecekler, taa nerde evler; zaten görecekleri kadar büyükse çıkar da görsünler...

  • hakli davranis. bazi brosurculer de ondekine verip bana vermiyor. tipimi begenmediginden mi, brosurdeki seyi alamayacak kadar fakir gozuktugumden mi bilmiyorum?

    - onumdeki ile arkamdakine veriyosun da bana niye vermiyosun kodumun brosurcusu. ben saksi miyim! once bana vereceksin, en cok bana vereceksin! ben de almayip seni got edicem.

  • çok eğlenceli bir durum. size çocuklarıymış gibi davranıyorlar. arabanın arka koltuğunda yolculuk ediyorsunuz, canınız ne isterse o yapılıyor, ne çekerse o alınıyor.
    evlerinde de bir ayrıcalığınız var. en ağır misafirleri sizmişsiniz gibi davranıyorlar bazen, bazen de "oturmaya mı geldin, kalk da bi çay koy" rahatlığına evrilebiliyorlar. birbirleriyle kavga ettiklerinde "yeter la bi susun amk" diyebilecek kadar samimi arkadaşlarınız olan bir çiftin yanında üçüncüyseniz cidden çok eğlenceli. tavsiye ederim.