hesabın var mı? giriş yap

  • diğer yorumcular 3 kulübün şampiyonluk şansı için yakın yüzdeler verirken rok'un tahmini geldi ekrana ;

    gs %100
    fb %0
    bjk %0

    ertem: rasim neye göre verdin bu yüzdeleri?
    rok : tamamen net ve objektif.

  • eğer 99'dan beri sözlüğün başında bu arkadaş olsaydı var ya daha 2002'de 2004'te sözlük az çok hit kazanmaya başladığında aylık üç beş kuruş alıcam diye sözlüğün altını üstünü reklamla doldurup 90'lı yılların üçüncü sınıf flash sitelerine çevirir ve bir efsaneyi başlamadan bitirirdi. elini vicdanına koyup da "yok ya öyle yapmazdım" diyemezsin!

    en ufak konuda bile hemen ayrışabilen sözlüğün on binlerce kişilik yazar kitlesi bile senin yanlışlarda olduğun konusunda hemfikir. ama diyorsun ki ben doğrusunu yapıyorum, siz yanılıyorsunuz. insan bi düşünür ya neden diye. gerçekten ilginç..

  • sabah kahvaltısında çizgi film seyretmek. en az çocukluğumdaki kadar keyif alıyorum. belki de geri zekalıyım. gerçeğini kim bilebilir ki?

  • bugünden itibaren takipten çıktım, mesleğime yaptığı saldırı dolayısı ile.

    sahte psikolog azra kohen'in foyasını ortaya çıkaran bir meslektaşımı linç ettirme ve spam yaptırma emri vermiş wp gruplarından. elindeki gücü kullanarak sahtekar arkadaşını korumaya kollamaya çalışıyor. zorbalığın böylesini görmedim.

    zorbalık nedir buradan bakabilirsiniz.

    yasaları çiğneyen, sahtekarlık yapan, sahte unvan kullanan azra kohe'nin, sırf arkadaşı ve sırf kadın diye avukatlığını yapıyor anladığım kadarıyla.

    zaten lgbt mağduriyetlerinde "görmedim-duymadı"oynadığı için hep bir kuşku vardı içimde.

    bir de neden böyle yaptınız diye sorulduğunda cevabı:”size ne canım istedi”
    saf kötülük başka bir şey değil

    bir zorba.

    ekleme: onu eleştiren psikologların ss'ini alıp "bunlar nasıl psikolog" demiş. hukuksuzluğu savunan, sahtekarlık yapan birini savunan bir "avukat" olarak, sen bizim nasıl psikolog olduğumuzu sorgulayacak cürete sahip değilsin.

  • blues'un ayakları yere basar, cazın ise kanatları vardır.
    bu nedenle boşluğa düşerken caza tutunur; yere düşen yorgun bedeninizi blues ile kendine getirirsiniz.

  • "buse terim bir sabah kötü bir rüyadan uyandığında, kendini yatağında hiç takipçisi olmayan bir instagram hesabına dönüşmüş olarak buldu."

  • buna mı dava açmışlar? ihlas'a açsınlar davayı milletin parasının üstüne oturdular yıllardır ve isimleri ihlas. kuran'da sure ismi ve ayrıca saf, temiz demek.

    şerefiniz varsa diyanet yetkilileri dava açın.

  • bundan sonra sizden başka yerden iskender yemem. sizin gibi firmaların da ayaklı reklam tabelası olurum gerekirse.

    akp sermayesine karşı öyle bir kinim var ki çevremdeki herkes uyuz olur bu huyuma. bütün firmaların, holdinglerin, şirketlerin sus pus olduğu yerde bu reklamı çektiğiniz, çekebildiğiniz için teşekkür ederim.