hesabın var mı? giriş yap

  • videodaki iki genç sahilde takılırken aniden dev bir parmak izi beliriyor üstünde de yeni çağın başlangıcı yazıyor, ne anlama geliyor olabilir altından ne çıkacak merak ederseniz takipte kalın
    bkz: esrarengiz parmak izi
    edit: altından hangi dizi, hangi olay çıkacak akıllara sorular düşürür.
    edit 2: gökyüzünde bir anda beliren parmak izi ipucu olabilir.
    edit:3 ucu açık olay, ne olduğunu anlamak için takipte kalmak gerek.
    edit 4: soru işaretleri giderek artıyor bu yeni çağ ne zaman başlıyacak acaba?

  • bir 17 yaş sendromu.

    2001 senesinden beri bozuldu bozulacak aha şimdi bozuldu daha da bozuldu denilen ekşi sözlük'ün düştüğü hale bak lan.

  • platonik aşkın bünyeyi aptal ettiği durumlarda akla gelebilitesi olan bir durumdur.. karşı cins (genelde hatun olur bunlar) pek bi güzeldir, iyi kalplidir, lakin bir türlü etkileyemezsiniz, diliniz tutulur, açılamazsınız vs... sonra planlar yapmaya başlarsınız, "nasıl dikkatini çeksem?" "ne yapsam da bana aşık olsa?" diye kafa yorarsınız (ya da sadece ben yoruyorum).. çok yaratıcı bünyenizin aklına "hayatını kurtarırsam kesin bana aşık olur" fikri gelir (çok film izliyorsunuz gözümden kaçmadı).. sonra hızlı hızlı gözünüzün önünden sahneler geçmeye başlar..

    boğuluyordur.. imdat çığlıklarına yetişip sahile kadar taşırsınız.. suni solunum filan (sizi gidi sizi).. sonra hayata döner ve size sımsıkı sarılır.. evet! başardınız!!

    karşıdan karşıya geçiyorsunuzdur okul çıkışında.. bir anda hoşlandığınız kişi yola atlar.. hızla gelmekte olan kamyonun acı fren sesiyle birlikte çevik bünyeniz onunla birlikte karşı kaldırıma düşer.. bütün arkadaşlarınızın gözü önünde olmuştur bu olay bir de! karşı cins kişisi size minnettardır, sıkı sıkı sarılır.. o da nesi? aşık mı olmuş ne? bravo! başardınız!!

    teröristler okulu basmıştır!! hoşlandığınız karşı cinsi rehin almışlardır.. siz de çaresiz durumdasınızdır.. sonra ağzınızdan o sözcükler çıkar.. "onu bırakın beni alın.." aşkınızın gözlerinden süzülen damlaların anlamını hepimiz anladık sanırım.. mekandan sağ salim çıkarsanız pembe panjurlu ev fantaziniz için para biriktirmeye başlayabilirsiniz, kefilim..

    birlikte yemek yiyiyorsunuzdur.. bir anda zat-ı muhteremin boğazına bir şeyler kaçar... hemen sırtına vurursunuz, olmadı ters çevirirsiniz... hastaneye kaldırırsınız.. evet!! hastanede gözlerini açtığında başında siz varsınızdır!! o aşık olmayacak da kim olacak?

    bu örnekler uzar da uzar...

    lakin hayat acımasızdır.. hoşlandığınız karşı cinse çıkma teklif etme arifesinde, gözünüz ondan başkasını görmezken bir anda bir fren sesi duyulabilir ve kolunuzdan kenara çekilme durumu söz konusu olabilir (başıma geldi ordan biliyorum).. akabinde " hele hölö, ben senden hoşlanıyorum" demeyiniz.. zaten gözünde saf salak aşık imajı çizmişsinizdir, gözünün önünü göremeyen bir bünyeye aşık olmasını beklemeniz bünyenizi daha da yıpratır..

    boşverin gitsin yahu! hayat devam ediyor.. ne güzel kuşlar böcekler! hayat kurtarmayla aşık olacaksa hiç olmasın değil mi ama? sizden iyisini mi bulacak?
    karşılıklı olan sevgi bütün bu fantazilere layıktır.. gerisi sözlüğe başlık olur.. hatırlanınca dalga geçilir..

  • aile kazancim ayda 20 bin civarinda, zengin degiliz'den sonrasini okumadim.

    eksisozluk linc ekibi birazdan buraya gelir. ben espriyi yapip, kacayim:

    hep 50 tl'lik entrylere tanim yazdigim icin buna yazmiyorum.

  • hız önemli hız.

    evrim çare buldukça sen bir adım öne geçiyor ve illa ki kanserojen başka bir yaşam biçimine geçiyorsun.
    evrim senin genini düzeltmeye çalışıyor sen nükleer patlatıyorsun gitti evrimin bi 50.000 yılı.
    adam sana temiz domates üretiyor, veya senin kursağını domatesi yemeye evriltiyor, gidip gdo diye bir şey bulup banane ben kanserojen yaşayacam diyorsun.

    bi adam gibi dursan aq yerinde evrim seni volverin yapacak,
    sakın dokunma bana saçını başını yolverin diyorsun.

  • bein trio ekibinin yorumlarını toparlarsak:

    -> adana aleyhine tek bir yanlış kararı bile yok ali palabıyık'ın.
    -> fb'nin ise 1 nizami golü sayılmamış, 2 penaltısı verilmemiş ve ndiaye'nin kırmızısı atlanmıştır. daha maç içinde verilmeyen sarılar ve faullere hiç girmiyorum bile. çok büyük bir operasyondu.

    + bein trio ekibinden bülent yıldırım'a göre fb'nin iptal edilen golü nizami.

    elle oynama söz konusu olabilir, açılardan net bir çıkarım yapılamıyor ve ispatı yok dediler. ispatı olmayan bir pozisyonda, sadece hissiyat ile var devreye giremez diyorlar kısaca. (deniz çoban fizik kurallarına göre çıkarım yaptı doğru karar dedi, yine ispat yok aslında. deniz çoban da bence ele değmiş çünkü el yukarı gitmiş diyor)

    + bein trio ekibine göre batshuayi'nin pozisyonu çok net bir şekilde penaltı. ndiaye'nin de 2. sarı kartı atlanıyor. kırmızı görmesi gerekecekti.

    + bein trio ekibine göre altay'ın pozisyonunda sorun yok. kırmızı kart falan yok yani. topu ceza sahası içinde tutuyor altay.

    + bein trio ekibine göre adana'nın penaltı beklediği pozisyonda penaltı yok, karar doğru.

    + bein trio ekibine göre valencia'nın penaltı beklediği pozisyonda penaltı yok.

    + bein trio ekibine göre, ndiaye'nin 3. sarı kartı verilmiyor irfan'ın ayağına basması sonucunda.

    + bein trio ekibine göre, bir futbolcu risk alıp topa yükseliyorsa ceza sahası içinde, topa vurmalıymış. belhanda'nın samet'e yaptığı hareket de net bir şekilde penaltı.

    fenerbahçe'nin 2. penaltısı verilmedi şu ana kadar.

    + altay'ın yaptığı penaltının kararı doğru.

    + valencia'ya el çalınan pozisyonda el yok.

    + valencia'nın attığı golde ofsayt yok.

    + fb'ye son dakikada verilmeyen faul net bir şekilde faul.