• istanbul mecidiyeköy' de cevahirin yanında kendisi küçük lezzeti büyük pide salonu. isminin pide salonu olmasına karşın döneri daha çok bilinir. döneri oldukça lezizdir. döneri koydukları pideleri kendileri yaparlar. pide dönerin fiyatı oldukça makuldür. sanırım 5,5- 6 lira olması lazım. pideleri de oldukça güzeldir. karışık pide 9 liradır. mekan dış görünümü açısından oldukça sıradandır ve her daim yer bulmak zordur.
  • istanbul'un en iyi donercisi olabilir.
    en azindan cok ovulen karadeniz'e falan on basar.
  • istanbul'da yediğim en lezzetli döneri yapan yerdir. bir de beşiktaş'taki karadeniz bilmem ne var orası da güzel.
    fakat bu bahar pide salonu 1-2 yıl önce daha güzeldi, son zamanlarda fiyat hem azıcık arttı hem de tadı bir tık da olsa azaldı gibi geliyor bana.

    pideleri çok iyi ama, yumuşacık. 7.5 lira pide arası döner. porsiyon da 14 lira falan. denemelisiniz.
  • lezzetli döneri ile meşhur mekandır. büyük pide arasına döneri favorimdir.
  • istanbul'un açık ara en iyi dönercilerden biri. esnaf lokantasıdır. kızla gidilir bir yer değildir. ama güzeldir.
  • ıstanbul'un en iyi dönercilerinden biri. yoğun temposu olmasına rağmen servis hızı sizi tatmin edecektir. tombik pide ve lavaş kendi fırınlarından çıkar, et kısmına güzel ve lezzetli bir arkadaş olarak katılır. sunumu yapılır. afiyet olsun..
  • beşiktaş'taki karadeniz dönercisi ile birlikte rumeli yakasının en güzel dönerini yapan iki mütevazı mekandan biri. kıymanın zerresi yok, süt danasından. tuzu, yağı, pişirimi tam kıvamında. burada dört yıl boyunca haftada bir döner yedim ben. işime iki adımdı.

    rumeli yakasının ve bence türkiye'nin en iyi döneri, mütevazı olmayan beyti'nin döneridir.
  • isimleri duyulmasından olsa gerek, eski dönerleri ile alakası yok. birkaç sene önce daha az ama lezzetli döner satarlardı. son dönemde, dönen etin hacmi epey büyümüş. iki kez farklı zamanlarda yedikten sonra anladımki, ne eski lezzetinden eser var, ne de sağlıklı. yemekten sonrada rahatsızlık verdi o et. tesadüftür düşüncesiyle 4 arkadaş ile tekrar gittik(artık son gidişimiz).kimse beğenmedi. kalite düşüşünün tesadüf olmadığını onayladık. çıkışta eti iyice inceledik. üst kat tamamen kıyma dolu. yağlı kıyma resmen. bol kıyma ve yağ yemek, yemekten sonra o ağırlık ve rahatsızlığı hissetmek istemeyen kimse buraya gitmemelidir. en sevmediğim bu şark kurnazı esnaf. ünlenene kadar işini iyi yap, isim yap, müşteri gelsin, sonra kaliteyi yerlere indir. yazık gerçekten. ne giderim, ne tavsiye ederim artık.
  • asiri boktan doneri var. 150gr yedim tadini ha aldim ha alacam derken döner bitti. tadi tuzu yok yani. eski gunleriyle alakasi hatta zerre alakasi yok
  • mecidiyeköy cevahir avm'nin hemen yanında bulunan döner salonu. en büyük özellikleri pidelerini kendileri yapıyor. yani 2 dakika önce fırından çıkmış pidenin arasına koyulan et döneri muhtemelen yemiş oluyorsunuz. et döneri baya kaliteli, yağ oranı felan tam ayarında. eti lezzetli de, sanki için de ufaktan kuzu var gibi %10-%15. 14 şubat 2022'de pide arası et döner ve ayrana 33 tl verdim. maalesef artık bu hayat şartlarında bu fiyatlar normal oldu. insanlar bahar pide'nin bozduğunu söylemiş. valla 8-10 sene önce yediğimde tadı nasılsa bana hala aynı geldi. belki gramajında azalma olmuştur, malum ekonomi...
hesabın var mı? giriş yap