• 52 yaşındaki sapık 9 yaşındaki çocuğun cinsel organını ısırarak kopardı

    korkunç istismarın adresi ankara sincan'da sokakta oyun oynayan 4 çocuktan yardım isteyen evren demirci çocukları bodruma götürüp sünnet olup olmadıklarını sordu. 4 çocuktan 3'ü üst kata kaçmayı başardı ancak talihsiz human kaçamadı. sapık komşu, human'ın cinsel organını ısırarak kopardı. 46 gün hastaneden tedavi gören çocuğun uzvu ise yerine eklenemedi.

    çocuklarınızı dışarı salmayın.

    haber linki mynet

    edit: az önce böyle bir başlık açtığım için manyak bir ruh hastası olduğumu söyleyen bir mesaj aldım. mesaj atan kişi beni engellemiş. olayı ben gerçekleştirmedim. haber linkini de paylaşdım. olay bu yani. bu olayı nasıl anlatabilirdim bilmiyorum. herkes manyak ya yemin ederim.

    2. edit: ise suçlu daha önce de bu olayı denemiş. üst kat komşusunun çocuğunun da pipisini ısırmış ama onu sıyırmış. ve bu adam serbest ve bir çocuğun hayatını kararttı. bunu bilin diye bu başlığı açtım.

    3. edit: haberin diğer ayrıntılarında çocuğun gözlerini de oymaya çalıştığı yazıyor. ben haberde göremedim ama başka bir sayfada şahsın görme engelli olduğu. bu yüzden çocuklara "beni kömürlüğe kadar indirin" diye yardım istediği yazıyor. kendisi görme engelli olduğu için gözlerini oymaya çalıştı sanırım. ailenin çok varlıklı olduğu daha önceki olayı da bu sayede örtbas ettiklerini yazmışlar. ne kadar doğru bilmiyorum ama böyle bir olaydan sonra bile aynı yerde oturmaya devam ettiklerine göre doğruluk payı var.
  • ne istiyorsunuz çocuklardan ya koparmış ve eklenememiş yazık. o adamın da hadım edilmesi lazım ki ibret olsun ama tanıdığı varsa bu hukuk düzeninde para cezasıyla yırtar.
    (bkz: kısasta hayat vardır)
  • --- spoiler ---
    çocuğu yatırıyor. gırtlağına, gözlerine çökerek, çocuğun cinsel organını ısırarak tabandan koparıyor. ardından çocuğun gözlerini çıkarmaya çalışmış. gırtlağını sıkmış
    --- spoiler ---

    ne kadar ruh hastası bir sadist olduğu belli oluyor. birebir aynısını kendisine yapacaksın..
  • masum bir çocuğun geleceğini mahvettiği için türkiye'de uygulandığını düşündüğüm gizli idam kanunu ile hapishanede öldürülmesini dilediğimdir.
  • bir çocuğu sapık birinden koruyamadık yine ! bunlar içimizde dolaşıyorlar. istismar taciz tecavüz en ağır cezalar uygulanmadıkça durdurulamayacak vahşiler. getir idamı evde kendilerini siksinler.
  • allah belasını versin be böyle insanların orospu çocukları yeter artık ya yeter nasıl bir dünyada yaşıyoruz ne hale geldik. ölsün böyle insanlar yeter yeter yeter
  • - daha önce de aynı yerde aynı sapıkla benzer bir olay yaşanmış. başka bir çocuk da aynı şekilde saldırıya uğramış ama koparamamış. çocuk şanslı. tabii ceza, tedbir falan yok.
    - bir sapık en ufak çaba sarfetmeden dört çocuğu birden istediği yere çekebiliyor. çünkü doğurup salmak, akşam sokaktan toplamak en kolayı.

    yetkililer de ameliyat masraflarını karşılarsa tamam.

    edit: acımasız görünmüş olabilir ama durum bu. bir tarafta yargı taciz, tecavüz, işkence suçlarının faillerini topluma geldikleri gibi gönderiyor. bu caniler diğer canlılar üstünde kendilerini tatmin ederken herkes kafasını çeviriyor. bir tarafta olası tehlikeyi sezme, yardım isteme, “hayır” diyebilme becerileri edinememiş çocuk sürüleri sokaklarda sabahtan akşama geziniyor, üç beş yaşındaki çocuklar kendilerinden bir iki yaş büyük abi ablalarına emanet ediliyorlar bir çocuk bakım rutini olarak. keşke anlık tehlikelerden, şanssızlıktan, dikkatsizlikten bahsediyor olsaydık.
  • böyle tiplerin kendi çükünü kesip ağzına vereceksin, sonra yaşadığı semtte dolaştıracaksın.

    yakalansa kesin adli kontrolle serbest bırakılır.
hesabın var mı? giriş yap