• bazı oyunlar sadece bir karakterle idare ederken, ninja turtles gibi bazı oyunlar dört karaktere kadar çıkarken, 50'den fazla karakter üretmekten geri durmamış oyunlar.

    tek bir tane popüler oyun karakteri yaratmak bile büyük bir başarıyken, 50'den fazla karakter üretmek büyük yatırım, ancak büyük oyun firmalarının altından kalkabileceği bir yük.
  • asıl oyunculuk budur. hele de başka bir rol üzerine yapmışmasına rağmen, yeni rolünde de beğeni kazanmışa, o oyuncu sanatçı olmuş demektir.
  • (bkz: skylanders)
  • yarattığınız 3 farklı sınıftaki mii fighter'ı birer ünik karakter olarak sayarsak ya da koopalingleri birer ünik karakter sayarsak super smash bros.(4) bu oyunlardan biridir. eğer bunları saymazsak 40 küsürde kalıyor karakter sayısı!

    benzer şekilde fire emblem awakening'de yanlış hatırlamıyorsam 40 kişilik bir orduya sahip olabiliyordunuz ve her biri ünik karakterler.

    mario kart 8'de 35'den fazla oynanabilir karakter var...

    tam olarak 50 olmasa da hayli çok sayıda karakter barındıran oyunlar yapabiliyor nintendo... kısaca böyle oyunlar varsa muhtemelen üzerinde nintendo logosu vardır!

    edit: şimdi aklıma geldi teorik olarak pokémon'da 800'e yakın farklı karakter var...
hesabın var mı? giriş yap