• hangisinin hyuna olduğunu anlayamadığım grup. her klibinde hyuna'yı bulmaya çalışmak gibi küçük bir heyecana yol açmakta
  • hyuna ve diğer 4 kızdan oluşur. fakat diğer 4 kızdan biri fazla yetenekli. hyuna kaşarının gölgesinde kalması kötü olmuş. bakınız bu kesinlikle bundan iyi.

    kliplerde hyuna travestisini tespit etmek kolaydır. estetiği iyi tutmamış amorf çenesiyle rap yapan kişi hyuna'dır. her dansta mutlaka bir avuç götünü gözümüze sokarcasına eğilir. eğilmezse de bucalı gibi çömer.
  • kanımca kim hyun-a'nın karizmasının ayakta tuttuğu gruptur. tamam arkadaş, sesler güzel danslar ve şarkılar da güzel... ancak diğer koreli gruplar gibi değil bu kızlar; güzel ya da şirin değiller bir kere. kim hyun-a hariç bıyıkları var hepsinin. ayrıca kepçe kulaklı hatun var üyelerinden, hayır kulaklarının çıkacağını bile bile kısa kesip saçlarını klipte oynatmışlar birde bıyıkları yetmiyormuş gibi. yerden yere vurmak gibi olacak ama, sanırım kore'nin en çirkin kızlarını bu grupta toplamışlar. mirror mirror adlı şarkıları dediklerime güzel bir örnektir.
  • crazy adlı parçaları sevdiğim ilk kpop şarkısı oldu. klip de güzel. yerim.
  • what's my name, whatca doing today, volume up gibi nispeten bilindik şarkıları olsa da ben hep bu grubu crazy ve kalbime öfke aşılayan, hate ile değerlendirdim ve lakin!

    az evvel keşfettiğim ve günüme can katan, mükemmel bir şarkıları daha varmış: canvas

    şarkıyı bu kadar mükemmel kılan şey ise kullanılan sample... bu sample'ın orijini bilen varsa bir yeşil yaksın!
hesabın var mı? giriş yap