• ağzımın sularını akıtan bir olay.
    ye iç eğlen, hesabını öde, çıkarken dayağı da ikram olarak ye.
    böyle hizmet görülmedi duyulmadı.
    seneye bu mekan her gece full çekmezse ne olayım.
    ben bile rezervasyonumu yaptım bugünden.

    --- spoiler ---

    saat 20.00 gibi parti bitmiş...

    4 bin küsur lira hesap ödemişler.
    --- spoiler ---

    b.d’den dinleyelim devamını:
    http://www.hurriyet.com.tr/…/paparazzi/26944956.asp
  • müstahaktır.
  • fantastik bir olay. bu hesaba nasıl itiraz etmezsiniz diye dayak yediler sanırım.
  • (bkz: zenginin malı zügürdün çenesini yorar)

    anlamsızca okudum yorumları.ben çeşmenin en ünlü mekanına gideceğim dört bin lira para ödeyeceğim, üstüne mahalle köşelerinde esrar çekip bonzai içen kolları façalı bir baltaya sap olamayan, yürüyen testesteronlardan dayak yiyeceğim öylemi??

    sen dörtmilyoryediyüs ellimilyor sen bu parayi dayak yemek için mi ödedin?
  • sırf türkiye'deki bu kapı uşaklarının şovları yüzünden tatil için imkanı olan yurtdışına gitmelidir, fırsat bulamayan da sorup soruşturmadan nasıl bir yer olduğunu bilmeden gördüğü yere dalmamalıdır. müşteri kaygısı yaşamadıklarından müşteriyi itilir kakılır yeri gelir dövülür bir para kaynağını olarak görüyorlar doğal olarak. bara club'e yalnızca karı kız kesmeye giden kekoları ve kendini kolluk kuvvetinden daha yetkili sanan kapı itleri bol olan güzel ülkemde(!) rutin manzaralardan birisidir. (bkz: #35890443)
  • habere göre 8 kişilik arkadaş grubuymuş. hadi yarısı bayan diyelim. 4 kişi 2 tane bodyguard la baş edememiş mi ? diğerleri dayak yerken gerisi izlemiş demek ki. 4 bin lira hesap ödemişler aralarından 2 kuruşluk yumruk sallamasını bilen yokmuş.
  • fotoğraftaki sarı ve mor renklerin keskinliği dışında kafamı kurcalamayan olay.
  • orada olan bir arkadasimdan aldigim bir bilgiye gore, amerikali eglence boyunca taskinlik yapip, kizlara falan taciz edercesine sirnasmis. anlamadigim nokta neden dovmek icin son ana kadar beklemisler. sanirim hesabi odesinler de oyle doveriz diye bekledi adamlar.
  • amerikalı arkadaşımızı yerde bile tekmelediler diye bi ifade aradım lakin bulamadım. eksik haberdir.
  • cengiz semercioğlu denen küçük ertuğrul özkök tipli herifi hiç sevmem. sevmemekte de haklıyım sanırım. yazıda sürekli "4000 tl" vurgusu yapmış. diğer arkadaşların da dediği gibi, hadi 400 lira verse bu dayak normal de 4000 lira verebilen adamı niye dövüyorsunuz mantığı...

    ama böyle antin kuntin isimli gece kulüplerini de hiç sevmem. yazısında mekan ismi vererek bu meczup yuvalarını da ifşa ettiği için takdir ettim kendisini.
hesabın var mı? giriş yap