• kfy isimli fenerbahçeli teröftar örgütü tarafından engelleneceği duyurulan kutlamalardır.

    görsel
    link

    trabzonspor'un şampiyon olması halinde bağdat caddesine gelip nöbet tutacaklarmış.

    pardon da siz kim oluyorsunuz da devletin caddesine birilerinin girmesini engelliyorsunuz?

    cesaret edemezsiniz ama orada yapmayı aklınızdan geçireceğiniz ufak bir engelleme bir faciaya dönüşür. kuyruk acınız büyük ama kamuya açık bir caddeyi babasının malı zannedecek kadar da zıvanadan çıkmayın.
  • kendi memleketinde trabzon dışında başka bir forma ile gezdirmeyen laz faşistlerin ağladığı başlık. yürüyedur kfy karşıyaka arkanda!
  • trabzonda fenerbahçe şampiyonluk kutlayabildiği gün bağdat caddesinde trabzonspor şampiyonluğunu kutlayabilir, hee götü yiyen varsa adamlar saat mekan yazmışlar oraya giden gidebilir. sidik yarıştırmaya gerek yok herkes kendi çöplüğünde sevinsin...
  • bu tutum yanlış olabilir ancak bırak kutlamayı trabzon'da fenerbahçe forması giydi diye linç edilip darp edilen insanlar var o zaman neredeydi bu duyarlı arkadaşlar? gidebilen buyursun gitsin aha cadde aha meydan.
  • ''istediğim yerde kutlarım'' diyen medeni trabzonlulara bak sen.
    sizin şehir merkezlerinizde fenerbahçe şampiyonluğu kutlanacak olsa silahlarla savunmaya geçmeyeceksiniz sanki.

    ''ufak bir engelleme bir faciaya dönüşür'' denmiş fakat, sadece oraya gelen trabzonlular için faciaya dönüşür.

    kırk yılda bir şampiyon oluyorsunuz, efendi gibi kutlayın işte. sırf inadına bağdat caddesinde kutlarsanız, çıkacak kavgaların akacak kanın da vebalini alırsınız.
  • kesinlikle doğru hareket. sonuna kadar destekliyorum. hangi taraftan olduğu hiç önemli değil; belki birkaç salak bu vesileyle birbirini öldürür de ülkenin iq ortalaması 0.000000001 bile olsa yükselir.
  • ortada alenen tehdit mevcut. emniyetin derhal bu açıklamayı yayınlayanları hemen içeri alması gerekir.

    devletin caddesinde nöbet tutup kafalarına göre kimseye kutlama yaptırmayacaklarmış. burası muz cumhuriyeti mi?
  • bir kere kendi sahasının tam ortasına ezeli rakibi tarafından bayrak dikilmiş, bir kere de sahasının muhtelif köşelerinde yine aynı ezeli rakibi tarafından kaymak suretiyle şampiyonluk kutlanmış bir taraftar güruhu için artık önlemler stat değil ilçe bazında alınıyor, tebrikler.

    ha bir de galatasaray'ın die for you sloganına karşı kill for you sloganıyla kfy'yi kuranlar, hangi ara isimlerini kalbinde fenerbahçeyi yaşatanlar oldu asjfgakjgşj.
  • şunu farkettim ki trabzonspor taraftarlarının bir kısmı asla kendisinin izin vermeyeceği şeyleri yapmak için can atıyorlar. geçmiş yıllardaki istiklal caddesi'ndeki saldırılarını ve gsstore'u yağmalamalarını düşünürsek…
    not:falcaospor
  • trabzon'da başka takım, beşiktaş köyiçi'nde başka takım şampiyonluk kutladığı gün bağdat cadde'dinde de başka takım şampiyonluk kutlayabilir. olay bundan ibarettir.
hesabın var mı? giriş yap