• akıllı olun burası danimarka değil nidasını duyunca bir iki üçler yaşasın türkler diyesim geldi. dünyanın ebesini sikicem ama önce bir takke bulmalıyım.
  • ''ben şeriat istiyorum'' diye apaçık bağıran, etrafa salyalar saçan eylem çağrısıdır.

    edit:

    --- spoiler ---

    şimdi,
    beyler bayanlar, kimse kusura bakmasın sokak ortasında seks yapmak isteyenlere müsaade etmeyeceğiz

    --- spoiler ---

    sokakta seks yapan kim denyomanyalar? el ele tutuşmak mı seks yapmak? aklınızı seveyim diyecem de nekrofil değilim...
  • hollanda'da sokak ortasinda sevisenler oldugunu dusunenlerin yapacaklari eylem.

    hollandada yasayan biri olarak soyluyorum, biz sokak ortasinda sevismiyoruz. burda sokak ortasinda sevisen insanlar bulamazsiniz.
    eger sevismeyi el ele tutusmak zannediyorsaniz onlardan cok var.
  • eylemin organizatörü ihl sözlük'ün ağır abilerinden mechul-x'miş. bakalım ekşi sözlük cephesi nasıl bir cevap verecek..
    o değil de olan 25t şoförlerine oluyor. bu gidişle her eylemde biri görevinden olacak.
  • "ilk en yakin camide" bitmesi hedeflendigi icin, basariya ulasamayacak eylem. her taraf cami; otobuse binmeleri ile inmeleri bir olacak. kafalari karismis; takke biraz dar geliyor galiba.
  • emek sinemasında yapmayı planladıkları seccade eylemi gibi olacaksa gerçekleşmeyecek gibi gözüküyor. namaz zirvesinide aradan çıkarırlar işte fena mı!
  • cesitlilik olmasi ve sozde demokrasinin islemesi acisindan guzel bir eylem. fakat birileri bunlara "burasi ibadet otobusu degil, inin namazinizi asagida kilin" diye mi kizdi kasla goz arasinda? benim bildigim iett'de calisan laik yada ateist sofor olamaz idi.
  • tuhaf bir eylem. yani cikis amacini tam anlayamadim. yapilan eylem, taksim sariyer otobusune topluca ciftlerin binmesi ve otobuste opusmesi idi. bu takkeli eylem hazirligindaki arkadaslar opusmekle sevismek arasindaki farki da kavrayamamislar gerci. ve bu eylemin bir amaci vardi. otobuse takkeyle binen birisinin 'burasi iran degil cikar kafandakini' diye uyarilacagini sanmiyorum. uyarilmasin da zaten, ne takarsa taksin. bana ne. isterse dalgic kiyafetiyle binsin otobuse. ortada boyle bir durum yokken bu eylem niye? farkli dusunen insanlar onlarin kafasindaki takkeden rahatsiz olmuyorken, kafasindaki ve beynindeki takkeli insanlar(bu sacma eylemi destekleyenlerden bahsediyorum) kendileriden farkli dusunen ve davranan insanlardan rahatsizlik duyuyorlar anladigim kadariyla.
  • öpüşen çiftler için bir sorun teşkil etmeyecek eylemdir. gereksiz bir eylem olmuş. şimdiye kadar toplu taşıma araçlarında kimsenin takkeden dolayı bir rahatsızlık belirtisi gösterdiğini görmedim. takkeyle öpüşmeyi bir tutanlar varsa muhtemelen daha hiç sevişmemiş olmalılar ki o zaman durum çok vahim demektir.
hesabın var mı? giriş yap