• pandemi nedeniyle 2021’e ertelenen tokyo olimpiyatları kadınlar voleybol turnuvasındaki ilk maçımız. eğer yine bir kaza bela olup olimpiyatlar kesin olarak iptal edilmezse tsi 12.10 sularında ariake arena’da oynanacak
  • maça iyi başlayıp, ikinci teknik moladan sonra başlayacak olan kişisel hatalarla ilk seti verecek olan bacılarımızın, kırılgan özgüvenlerini çin gibi bir rakibe karşı toparlama fırsatı bulamadan 3-0 kaybedeceği maç. abd maçı da benzer şekilde seyredecektir.

    betsson çin'in 3-0 galibiyetine 1.68 oran veriyor, değerlendirmek gerek.
  • kağıt üstünde kaybetme olasılığımız yüksek olduğu için maça psikolojik olarak rahat başlayıp çok stres yapmazsak kazanabileceğimiz maç.
    bir de antrenmanlarda ebrar'ın hep cansu ile aynı takımda olduğunu gördüm ilk 6'yı asla kestiremiyorum şuan
  • 2020 tokyo olimpiyatları'nda voleybol b grubu ilk maçı.
    başlama saati: 10:25
    yayın: trt spor
  • takımımızın son olimpiyat şampiyonuyla karşılaşacağı maç. tarihimizde 2.kez olimpiyatlarda mücadele ediyoruz. çin takımının altın sayısı bizim katılım sayımızdan fazla. bizim için baskebol ve voleybol sporlarında olimpiyat turnuvasına katılım hakkı kazanmak bile çok büyük bir başarı. dünyanın en elit takımları en iyi oyuncularıyla buraya geliyor. umarım heyecanlı bir turnuva geçiririz.

    edit: eze eze yeniyoruz. böyle hayırlı bi yanılma çok güzel oldu benim adıma. harika oynadık. çin muhtemelen düştüğü yerden kalkacaktır ama mükemmel bir galibiyet aldık. turnuvanın devamı için de ümitlenmemek elde değil. helal olsun.
  • oncelikle kora kor bir oyun, alabilirsek set almak bizim için iyi bir başlangıç olacaktır. en sert takımlardan biriyle başlıyoruz turnuvaya, sonuç ne olursa olsun moral bozmamak en önemlisi. başarılar filenin sultanları.
  • (bkz: pazar sabahı erken kalkmak için bir neden)

    tanım: milli kadın voleybol takımımızın 2020 olimpiyatlarındaki ilk mücadelesi. favorilerden birisi olan çin karşısında oynayacağımızı unutmayalım. güzel bir oyun çıkaracağımızı düşünüyorum.
  • geceden beri bu maçı düşünmekten uyuyamadım, uyuyamıyorum.

    grubun ilk iki maçında italya rusya'yı sonra da abd arjantin'i 3-0 yendiler. italya'da egonu abd'de ise jordan thompson gayet iyi başladı. yani bir sürpriz yok.* bugün çin'i yenersek olimpiyatların ilk flaş sonucuna imza atacağız ve bilin ki kazanırsak sultanların olimpiyat şampiyonluğuna kadar yolu var. *

    çokta havalarda uçmamak lazım gerçi. zor dediğimiz ilk 3 maçı 3-0 ya da 3-1 kaybedip son 2 maçı kazanıp çeyrek finale çıkmak ve orada da sırbistan ile eşleşip hadi güle güle olimpiyatlar deme ihtimalimiz de var ama her zaman en iyisini, en olumlu senaryoları kuruyoruz bu kızlar için.
  • kızlara güveniyorum. sadece tek isteğim hatasız oynasınlar servis kaçırmak, antene, fileye dokunmak falan bu tarz şeyler aşırı can sıkıcı oluyor. basit hatalar yapmazlar ve iyi savunma yaparlarsa baya çekişmeli heyecanlı bir maç bekliyorum. haydi kızlar yaparsınız!
  • çin’in 3-0 kazanacağı maç olacaktır. inanılmaz kalite farkı var arada. sen tatilde zaman geçirirken rakibin çocukluktan beri disiplinle ve yoğun çalışma eforuyla çekirdekten yetişiyor. böyle bir durumda set almak bile imkansız çin’e karşı.

    edit: evet yanıldım. sürpriz bir sonuç oldu. entry’mi silecek değilim. yıllardır bu sözlükteyim. mesajla küfür ve hakaret eden seviyesiz insanlara bir şans veriyorum. özür dilemeyenlere hukuki işlem başlatacağım.
hesabın var mı? giriş yap