• aga ben anlamıyorum. yaklasik 2 yıldır sıram aynı yerinde sayıklıyor. uygulamadan giriş yaptım, hergün çıkıp girmem mi gerekiyor hesaba zaten günün her vaktinde entryler arasinda fink atıyorum amk. online süremiz etkili değil mi bu olayda. o değil yazar olana kadar çoluk çocuğa karışıp xx tarihli bebek bezi rezaleti diye başlık açmaktan korkuyorum.

    edit: imla
  • ulan iyi hoş tamam çaylak entryleri muhabbeti hortladı da şimdi öyle entryler de giriyoruz ki çaylaklar olarak, arada girip okuyorum mesela ama bakıyorsun entrye, bok atsan yapışmaz yani o derece bayat ve anlamsız. ben çaylak olarak halimden memnunum. mümkünse bir 10 yıl daha çaylak olarak kalayım. sonuçta bu da bir ayrıcalık amk.

    edit: çoğu kanzukun algoritmasından galip çıkmış kötü yazarlar var sözlükte bu bir gerçek. kimse de inkar etmiyor zaten. ben kendim 10 yıl daha çaylak olarak buralara entry girerim ama dostlarımın direnişlerinde sonuna kadar yanlarındayım. bizi destekleyen ponçik yazarları da ayrıca yerim.

    edit2: çaylak arkadaşlar size söylemeyi unuttum ama ben çoktan yazar oldum. pek de bir muhabbeti yokmuş boşverin gelmeyin amk.
  • attığımız taşın ürküttüğümüz kurbağaya değmeyeceği, bundan daha elim ve daha vahim olmak üzere ekşi sözlüğün başlatacağı bir boykotla tümden net ortamından silineceğimiz kalkışmadır.

    olum adamlar iki yüz küsür entry ile pınar holding satışlarını yüzde 25 düşürdü, biraz aklıselim rica ediyorum.. ( biz fasaryadan olduğumuz için ekşi sözlük bünyesine katmadım bizi)

    not: akl-ı selim diye bir şey yok saçmalamayın, aklıselim diye yazılır nokta
  • sözlükteki henüz yazar olamamış adayların,onay sırası olayından bunalıp,buna bir çare bulunması için sözlük yönetimine seslenmesi olayıdır.
    aynı zamanda attıkları fav sayısı ile sözlüğe katkısının doğru orantılı olduğunu düşünen çaylakları görmemizi sağlamış başlıktır.
  • ne direnişi olduğunu merak ettiğim direniş. ne yani amaç ne? daha format, formatı geç imla bilmeyip bu kadar yaygara koparmak da ne bileyim djdsjzsm
  • mesajlaşma önemli tabi.. bırakınız yapsınlar!!!

    edüt:

    mesajlaşma geliyoo.. hadi yine iyisiniz

    (bkz: #67793257)
  • yaz yaz kollarımız kopuyor ama yine de yazar olamadık.
  • beyler bayanlar tomalar geliyor dikkatli olun.
  • yeter lan yeter entryme kadar geldi .... gece 02:45 kingdom of heavenı 6.kez izliyip ah eva vah eva diye ağlıyorum lan bir el atın...
hesabın var mı? giriş yap