• olayi sicagi sicagina sozluge aktarmak istedim, hala sinirden elim ayagim titriyor. 3 erkek olarak sakin bir aksam gecirmek isteyince yemeklerimizi yedikten sonra kurucesme'deki malum mekana gecmek istedik. hafta ici diye de rezervasyon yaptirma geregi duymamistik ve arabamizi huqqa musait degil diye hemen karsisindaki ispark'a biraktik. tam kapiya vardigimizda ise iki tane 2 metreyi askin boyuyla bodyguard yolumuzu kesti ve yanimizda bayan olup olmadigini sordu. ben de gordugu uzere yanimizda herhangi bir bayan olmadigini, 3 erkek arkadas kafa dinlemeye geldigimizi soyledim. kapidaki gorevli ise iceride aile konsepti oldugundan dolayi bayansiz giremeyecegimizi soyledi. ben de boyle bir sacmaliktan patronlarinin haberinin olup olmadigini sordugumda ise yanindakinin de destegini alip uzerime yurudugunu ve israr edersem olay cikaracagini soyledi. ben de bu tarz bir basitlige mudahil olmayi asla tercih etmeyecegimden derhal yakindaki baska bir mekana gectim. asil ikiyuzlulukleri daha onceden her gelisimde arabayi valeye biraktigimda hicbir sorun cikarmamalariydi. avrupada ornegine asla rastlanamayacak bu tarz hareketlerin ulkemizde yasaniyor olmasi cok aci. bu acimasiz kapitalist duzenin sebebi biraz da bizleriz belki. en azindan bu saatten sonra bu tarz mekanlarin yakinindan bile gecmeyerek uzerime duseni yapmak istiyorum.
  • keşke tek derdimiz huqqaya girmek olsa dediğim rezalet
  • ben böyle damsız girilmez muhabbetine maruz kaldığımda genelde mekandan uzaklaşıp bir kaç dakika sonra polisi arayıp içeride uyuşturucu kullanıldığını söylüyorum baskın yapıyorlar mıdır bilemem gidip izlemedim
  • klasik bir damsız girilmez rezaleti. maalesef türkiye'nin acı gerçeği bu. 2-3 erkek eğlenmek isteseniz bile yanınıza eşantiyondan 1-2 kız almanız gerekiyor. bu saçmalık böyle geldi, böyle gider. yalnız nargile mekanı diye biliyordum ben burasını, biraz sosyetik olsa da böyle bir yerde de bu muhabbeti yapmaları çok saçma olmuş.

    not: burası için saçma da diğer klüp tarzı mekanlarda oraya çok sık geldiğinizi sizi nasıl tanımadıklarını sorun, ve arada 50-100 tl arası bir şey sıkıştırın laf arasında, büyük olasılıkla girersiniz içeriye.
  • (bkz: #47873805)

    bu gordugunuz entryde kadinlarin icini gosteren gozluk ciktiginda ilk alacak kisilerden olacagini soyleyen sahis, mekani biz sapigizdir diye bizi almamakta hakli cikardi.

    ilk entrymde bu duzenin sebebi belki de biziz demekle hata etmisim. asil sebepler kendini gosteriyor.
  • huqqa gibi sikik ve kiro bir isletmede yasanan bir olay oldugu icin, pek te sinirlenilmemesi gereken durum.

    aslinda o sahil seridinde nargile satan isletmelerin hepsi boyle.

    bizim millet kaliteyi sadece şık mekan olarak algiladigi icin bir bok varmis gibi oralara gitmek istiyorar, tabi isletme de ultra kiro oldugu icin boyle hadiseler yasaniyor.

    bir de bunun anadolu yakasi olan fenerbahce versiyonu var. genelde bu tarz mekanlara parasi olan kirolar gidiyor.

    ama bu konuda tavan yapmis mekanlar;

    avrupa yakasi
    huqqa
    kurucesme kahvesi
    balkon

    anadolu yakasi
    tesaduf
    melita
    burj

    yillarca fenerbahce sahil'de oturdum, bu tarz mekanlar peydah olduktan sonra sogudum resmen fenerbahce'den.
  • 4s kuralını akla getiren rezalettir.

    adamların bu huyları herkes tarafından biliniyor. valeye verdiğin arabaya göre bile tutumları değişiyor. itiraz etme lüksün de yok. zira adamın kendi tasarrufu sonuçta.
    problem onda değil ki...
    seni adam yerine koymayan ve kafasına göre mekana alıp almama cüreti gösteren bu sikko işletmeye neden gidiyorsun?
    bölgede adam gibi mekan mı yok aq?
    hani gitmemiş olsam bi bok var zannedeceğim ama o da yok.
    kapıdaki valesinden içtiğin çaya kadar kol gibi sokuyorlar.

    böyle veryansın edenlere hiç üzülmüyorum. müstahak size...
  • o zaman gaziosmanpaşa şanzelize kafe ye gitseydiniz dedirten durum.

    huqqa gibi bir mekana gidecek adami cok rahat agirlar.
hesabın var mı? giriş yap