• bu fotografin cekilmesi özel hayata saldiridir!!! aasjasdakjlaksa.. $u an anladim ki random gülemiyormusum ama anladiniz siz..
  • kadınların ikisinin de uykulu olmasının sebebini merak ettiren fotoğraf.
  • özel hayat ve inançlara saygı duymayan yobaz yazarları gösteren fotoğraflardır. ister orada bikini ile oturur ister böyle oturur.

    ekleme: yazilanlari okuyorum da iki saniye fotografa bakip zorla giyindiklerini falan soyleyen insanlar olmus. burada bu kadinlarin gonullu avukatligini yaptigimdan degil belirli bir kesimi yerin dibine sokmaya calisan insanlardan rahatsizim ve bunu yapanlarin ozgurluk nidalari atmalari cok garip. bati medeniyetini de dogu medeniyetini gordum insanlarla bu sekilde alay edilmiyor asagilanmiyor insanliga ihanet. bu tarz giyinen insanlarin da normal bir vatandas gibi giyinenlere laf atmalari tabi ki kabul edilecek bir sey degil.
  • (bkz: kapalı uyuma)

    kapalı uyuma

    mecburi edit: isteyen istediği gibi giyinir, hiç umurumda değil. sadece aklıma geldiği için karikatürü paylaştım, benim için bu olay özgürlükten başka bir şey değildir.
  • iki normal insanın metro yolculuğu sırasında uykuya baskın düşmüşlük durumunu seyrediyoruz.herhangi bir yobazlık göremiyorum.yurt dışında yapılan siyah-beyaz ırkcılıklarına kalkıp günlerce yorum yapabilirsiniz.orda yaşanan kötü ortamı eleştirebilir,ırkçılığın ne kadar kötü bir şey olduğu hakkında değişik makaleler sunabilirsiniz.şimdi sorarım size:

    -benim ülkemde neden böyle?

    (bkz: ırkçılık)

    (bkz: asıl yobazlık)
  • orada bikini ile oturmuş olsalardı nelerle karşılaşacaklarını hepimizin çok iyi bildiği ama bazı ikiyüzlü simsarların bunu görmezden geldiği fotoğraftır.plajda bile bikini ile oturamıyorsun ama bu ozgurluk kelebeklerine gore sadece ninja kılıklı islamiyet uyduruculari mağdur.
  • bize bir şey anlatmaya çalışıyorlar. birbirlerinden ayrılarak "v" biçimini almışlar. "v" kutsal kadehi simgeliyor. (bkz: da vinci şifresi)

    sıçtığım tespit: bu kadınlar hz. isa soyundan geliyor. evet.
  • faşist götcükleri rahatsız etmiştir.
  • bazi ikiyuzlu ozgurlukculerin savundugu fotograftir. herhangi bir kiz arkadasindan rica et bir gun o metroda bikiniyle otursun bakalim neler oluyor. ertesi gun gazetelerden okuruz neler oldugunu! yasasin ne kadar ozgurlukcu bir ulkeyiz, cok mutluyum.
  • (bkz: insan hakları ihlali)

    "herhangi bir habere konu olmamış,herhangi bir suç teşkil etmeyen, herhangi bir potansiyel suç unsuru barındırmayan ayrıca haberleri olmadan gizli şekilde fotoğraflanması ve bunu sözlük ortamında manipülasyon amaçlı kullanarak hem sözlük yönetimini zor durumda bırakan ukalaca cahilce başkalarına yaşama hakkı tanımayan metroya binmeye bile ifrit olan seçim zamanında oy dilenmeye kalkan zavallı insanların 2014 yılında hala var olduğunu kanıtlamış bir paylaşım yaptığı için kendisi en kalbi duygularımla lanetliyorum..."
hesabın var mı? giriş yap