• mm-25'in kapasitesinin kesinlikle yetmeyeceği etkinlik. geç gelecekler için benden söylemesi.
  • kkm kemal kurdaş salonu'nda yapılıyor olsa içerideki nüfusu kaldırabilme bakımından daha az sorunlu geçecek olan etkinlik. tabi ki mm-25, kkm fark etmez. gidilir mi? gidilir.
  • dostlar dostlar..daha geniş bir yer yok muydu koskoca odtü'de?..böyle bir söyleşi için pipi kadar salon mu en müsait yer?
    yoldan geçiyorken aklımıza geldi, bir bakalım dedik..mm-25in kapısı açıldığında hamamda bile bulunamayan şiddetli bir buhar çaptı ki yüzümüze..maşallah yani. adamlara da yazık yahu biz girmemeyi seçtik de adamlar soru cevaplamaya gelmişler of çok sıcak diyip çıkamazlar ki..yemeğe falan çıkarırlar inşallah da telafi ederler bir şekilde.
    ilk gelişleriyse bu odtüye, ismine yakışmayan küçüklükte amfilere; acaip vücut sıcaklıkları olan öğrencilere sahip olarak bilecekler. kendileri bilir tabii istedikleri gibi bilsinler. diğer amfileri vermediler mi acaba? oturduğum yerden ahkam da kesmek istemiyorum ama..bi okan bayülgen geliyor mimarlık amfisinde paşalar gibi ağırlıyorlar adamı..cağnım çizerlerimizi niye daha eksik ağırladık ki şimdi..
    durduk yerde dert edindim kendime..bir daha gelsinler bizzat ben ilgilenicem arasınlar beni. çimlerde oturururuz en olmadı, daha samimi şirin bi ortam falan. neyse ya..
hesabın var mı? giriş yap