• foxtv harici medya olmadığı için hiçbir yerde gösterilmiyor bunlar. oysa gerçek gazeteci hastenelere gider durumu tespit ederdi.

    ülkenin pandemi durumu felaket noktasına geldi. devlet halkını korumuyor, ekonomi düzelsin diye. çok acı verici bir tablo. 2 hafta sokağa çıkma yasağı ilan edilmeli. bitmesi için değil en azından aşı gelene kadar vaziyeti düzeltmek için.
  • dini bütün fahrettin öyle demiyor ama? lokum gibiymiş ülke, hatta doluluk oranı %70 bile değilmiş henüz. yersen...
  • medyanın halini geçen hafta gördük. alternatif gerçeklik yaşatmaya çalışıyorlar.

    ülkemize yazık oluyor. gerçekleri söyledikçe vatan haini oluyoruz. siyasal islam bu ülkenin başına gelen en kötü şeydir.

    içinde bulunduğumuz rezaleti gösteren, hepimizin başına gelebilecek durum.

    edit: siyasal islam'la islam'ı birbirinden ayıramayıp hala mağdur olanlar var aramızda.
    (bkz: siyasal islam)
  • mart ayından beri hastanelere fazla yüklenme olmaması için yasaklar getirilmişti. haziran’daki serbestlikler getirilirken de artık boş yatak sayımız çok diye açıklamalar yapılmıştı. işte burdan yola çıkarak, getirilen yasakların esas amacının sağlık sistemini ayakta tutabilmek olduğunu biliyorduk. dolayısıyla eğer yine sağlık sistemi riske girerse ancak o zaman karantina önleminin alınacağını düşünüyordum. ancak anlaşılan ekonomi sağlık sisteminin çökmesinden bile çok daha önemli birileri için artık.
  • siyasal islam ne alaka. 99 depreminde 2001 krizinde de feci seyler gordu bu ülke. biz cikip diyormuyuz sol felakettir falan. islam ne alaka. akp de şu de bu de. neden islamin adini kullaniyorsun. 28 şubat dönemi gibi hedefi baska yere kaydirip yine dindar insanlari pistirmak istiyorsunuz çünkü. hala ogrenemediniz. nereyi bastırmaya calisirsaniz daha sonra daha kuvvetli bir şekilde geri size gelir. o yüzden 20 yıldır akp neden basta diye inanamiyorsunuz işte. siz hala otekilestirmeye calisin ders almayin.

    her partinin her liderin bir görüşü bir inanisi vardir. her partinin ve liderin de batirdigi birseyler vardir. o kisinin yada grubun uzerinden butun bir inanışı vurmaya calismayin artik.
  • hastaların %50’si istanbul’da ama yozgat’taki boş yatak istatistiklere dahil.
  • yazamiyorlar, gösteremiyorlar, konuşamıyorlar, unutmayacağız bu insanları.
  • o kadar çok çökmesini isteyen vatansız köpek ve onların yancıları var ki, buna rağmen nasıl bi sistem kuruldulduysa hala ayakta ve takır takır işliyor.

    hani şehir hastaneleri falan gereksizdi lan..

    asıl gereksizlerin kimlerin olduğu nelli oluyor şimdi di mi ?

    ha bu arada başlık sahibini engellemişim zamaninda, kolay kolay engellemeyi kullanmam ama bazen bu nimet çok faydalı olabiliyor.
  • benim eşim sağlık çalışanı testi pozitif çıktı,kurum çift maske tak deyip mesaiye çağıyor.her gün bela okuya okuya bi hal olduk tadımız tuzumuz kalmadı.
  • istanbuldaki hastanelerde yoğun bakımlarda yer yok!! istedikleri kadar yoğunluk oranı paylaşsınlar. torpiliniz varsa kendinize bir yatak bulabilirsiniz.
hesabın var mı? giriş yap