• aspor'dan canlı yayınlanmış, son dakikalarına denk geldiğim ve emre çolak'ın birbirinden güzel golleriyle 2-0 kazandığımız mücadele.

    maçı izlemedim, haberim olsa sırf vakit geçsin diye ve bizim soner aydoğdu ve sefa yılmaz için bile olsa izlerdim. 6'ya doğru son dakikaları oynandığına göre sanırım 16:00'da başlamış, dedim ya haberim yoktu, televizyonu kurcalarken denk geldim. kimsenin ilgi göstermemesi normal de, başlığı bile açılmamış, hayret. halbuki oynayan oyuncular, cenk tosun filan sonuçta milli takımın yedekleri.

    bilemiyorum, bu ilgisizlik belki de türk futbolunun geldiği noktayı görme açısından iyi bir örnek.
  • az önce ntv spor'da bahsedildi de haberim oldu. spiker tarihimizde ikinci defa ingilizleri yeniyoruz filan deyince merak ettim ve iki takımı karşılaştırdım, biz a2 takımla yani a milli takıma girememiş ama ligin önemli takımlarında şans bulan oyunculardan kurulu bir takımla sahaya çıkarken adamlar c takımlarını göndermişler. yani ingiltere 5. ligi olan conference premier'den oyuncular barındıran bir takım.

    neyse en azından a2 takımımız, ingiltere'nin amatör futbolcularını yenebiliyormuş. artık bunun üzerine a milli takım da league 1-2 liglerinden oluşan bir karmayla maç yapıp onu yenmeye çalışsın. bakarsın ilerde championship seviyesine de çıkarız.
hesabın var mı? giriş yap