• an itibariyle aspor'da yayınlanmakta olan ümit milli maçı. gs ile olan hazırlık maçında öğrendiklerinizi yansıtın sahaya gençler!! tokat manyağı yapalım ingilizleri!
  • 1-0 ingiltere öne geçti. trabzonsporlu tolunay kafkas takımın hocası, trabzonsporlu serkan asan adamı kaçırdı, trabzonsporlu hüseyin türkmen kendi kalesine gol attı.

    bu arada izlemek isteyenler için; maç trabzonspor tv de
  • ultra değerli iki trabzonspor wonderkidi sayesinde ilk golü yedigimiz maç. sağ bek aptal gibi alanını boşalttı hele hızı ile piyasa yapmış bir oyuncuya karşı, diğeri de topu kesici hamle yerine düğünde kasap havası oynar gibi ayağını kaldırdı ve kendi kalesine soktu topu.

    düşün artık memleketin yakasından.
  • aga bu ts lobisi çok acayip sıktı futboldaki. tolunay, şenol hepsi ayrı dert. ümit milli takımın sağ bek ve stoperine gitmiş 2 tane yetersiz oyuncu almış sırf tsliler diye...
    stoper ofsaytı bozdu, sağ bekte adam kaçtı, stoper kendi kalesine attı.

    edit: altta bi sığır demiş ki "altay defansın hatasını ört 1 kere olsun". kontrpiyede kalan kaleciden bahsediyor burda, ona rağmen topu çıkarmak için hamle yapıyor... buna bile laf ediyorlar. oldu paşam gelsin kendi kalesine önüne gelen şut çeksin, altay suçlu olsun.. aha bak ben yazarken top çıkardı köşeden, defans darmadağın iyi ki. o sebepten rakipler ofsayttaydı da gol geçersiz oldu.
  • sessegnon kendi mahallesinde öyle rahat dolaşamaz. adam bomboş sol tarafta topu sürdü sürdü laaap...amk böyle bir maçta adamını öyle kaçıran oyuncunun milli takımda işi ne.
  • milli takımın herhangi bir takım olma özelliği göstermediği maç. (bkz: usual)

    tolunay'larla, abdullah'larla, feyyaz'larla, vedat'larla olmaz bu iş. ama hep aynı kadro dönüp dönüp takımı yönetiyor. sıra hami'de değil miydi lan ?
  • hüseyin’in amk
  • türk takımlarının altyapılarındaki mantalite değişmeli.

    bakıyorsun ingiliz topçular dribbling yaparken tüm takım ileri koşup dribbling yapan adama pas opsiyonları sunarak destek oluyor.

    bizde ise bir kişi dribbling yapacak oluyor ama tüm takım takım sabit. hepsini sahadaki yerlerine kazık ile oturtmuşlar sanki. hasbelkader dribbling yapan adama hoop hemşerim nereye diyerek köstek oluyor tüm takım.

    tam rakibi eksik yakalayacağız belki ama hepsi zidane pirlo sanki amına koyim de duruyorlar.
  • ingiltere'nin her 10 yılda bir kyle walker klonu ürettiğini gördüğümüz maç. (bkz: max aarons)

    şaka bir yana tipi de benziyor, oyun tarzı da.
  • şu entry insanların futbol takımları için ne kadar alçalabileceğine kanıt niteliğinde. yediğimiz golde adamını kaçıran trabzonsporlu, ofsaytı bozan trabzonsporlu, kendi kalesine atan trabzonsporlu, birçok yıldız adayı bulunan ümit milli takımımızın anasını belleyen, kosova ve andorra ile yarışamaz hale getiren teknik direktör yazmaya elimin varmadığı torpilli vasat trabzonsporlu ancak suçlu olan golde en ufak bir hatası bile olmayan fenerbahçeli altay. ölene dek sizi silksin fenerbahçe.
hesabın var mı? giriş yap