• ne diyor lan bu

    böyle bir dönemde

    taraftar grubu bölgeye gitmiş, yağmacı kovalıyor. açıklamaya bak. şaka mısın?

    not: beşiktaşlıyım

    --- spoiler ---

    ahmet nur çebi: “1-2 takımımız ayağa kalkana kadar ligde olmayacak. onların ligden düşmemesi konusunda mutabık kaldık. kimisi diyor ki bu saatten sonra oynanacak maçların hükmen oynanmasını istemiyor. bana göre mantıklı olan tüm maçların hiç oynanmamış olması gerekiyor.

    antep ile deplasmanda oynamış bir takım ile kendi evinde oynamış başka bir takımın sonuçlarının adil olabileceğini düşünür müsünüz? bence hayır. bu durumda biraz ayrışıyoruz. nasıl çıkacağız bilmiyorum. bazı takımların işine gelmiyorsa sineye çeksinler.”
    --- spoiler ---
  • belli ki artık başkanlık düzeyinde çekiyorlar tineri. bizi yormayın, çarşı şunu silkelesin...

    hatayspor, gaziantep ya da adana demir spor'u hükmen şampiyon ilan etsen sevinecek adam kalmamış memlekette, şunun yaptığı boş muhabbete gel...

    (bkz: diego dur allahını seversen zaten ortalık karışık)
  • yok onla deplasmanda oynayanla içerde oynayan bir olur muymuş vs ne dediğini de anlamadım. yaptığı hesaba bak.

    evet sonsuza kadar bu şekilde olmayacağız, eninde sonunda normalleşecek ve gündelik işlere dönüp kafa yoracağız. biraz daha bekleyebilirdi bu açıklama, yersiz ve zamansız olmuş.
  • merhameti yüzünden akan trabzonlu bir müteahhidin fikirlerini içerir. (pardon kendisi armatörmüş, bu açıklamadan birkaç saat önce inşaatların nasıl yapılması hakkında akıl verince kendisini müteahhit sandım. meğerse kendisinin her konu hakkında fikri varmış.) öne sürdüğü bu "bana göre mantıklı olan tüm maçların hiç oynanmamış olması gerekiyor.” fikrini içeren takımların beşiktaş ile oynadığı maçlarının sonuçları ise şöyle;
    (bkz: 24 ekim 2022 hatayspor beşiktaş maçı) 2-1 beşiktaş'ın aleyhine bitmiş.
    (bkz: 25 aralık 2022 gaziantep fk beşiktaş maçı) ise 1-1 berabere bitmiş.
    diğer rakipleri fenerbahçe ve galatasaray bu maçları kayıpsız geçmiş, trabzon hatayspor ile oynadığı bir maçı kazanıp diğerini kaybetmiş, antep'i ise ilk yarıdaki maçta yenmiştir.

    adamın fikrine bak ya, düşündüğü şeye bak pes, pes, pes! şu durumda bile menfaat devşirme peşinde adam, verin şu adama şampiyonluk kupasını iptal edin ligi.
    umarım kaynak gerçeği yansıtmıyor diyeceğim de hiç sanmıyorum. bu adamı beşiktaşlılar bile sevmiyor, kaldı ki tasvip etsinler.

    (#149012541) ünsüz yumuşaması diye bir kural vardı ama yine de sen bilirsin, senden daha iyi bilecek değiliz ya. yalnız bu kuralı okulda öğretiyorlar diye biliyordum.
  • şampiyon ilan edin beşiktaşı içi rahat edecekse, yeter ki sussun!! beşiktaşlı kardeşlerim bile bu dediklerinden utanıyordur.

    not:gs
  • bütün beşiktaşlıları bıktırdın, yeter artık yordun bizi yordun. herkes konuşsun sen artık bi sus. konuşacağın zaman susuyorsun susacağın zamanda saçma sapan konuşuyorsun.

    peşin not: açıklamaları deprem sürecinden bağımsız değil. hatay ve antep’in ligden çekilme kararı ile ilgili.
  • bu adam zaten yıllardır niye beşiktaş'ın başkanı? beşiktaşlılar bu adamdan nasıl rahatsız olmuyorlar? ilginç.
  • çok haklı ...
    bencede...
    hatta başkanlık düzeyinde başkanlarında hiç seçilmemiş olması ve başkanlıklarının düşürülmesi gerekiyor.

    tanım: hala spor futbol konuşabilecek karakterde olmak ulan bizim içimiz yanıyor şerefsiz affedersin s.*im senin futbolunu.

    not: noumaspor
  • yazık.
  • bir de açıklamanın sonunda "diğer takımların işine gelmiyorsa sineye çeksinler" demiş haspam? iki deplasmanda 5 puan bırakmasaydın kardeş? sen çek sineye?

    hayır işin komik tarafı bu adamın bu 5 puanı alınca şampiyon olabileceğini zannetmesi. en geç beş altı hafta içinde başka deplasman takımlarına bırakıcan o puanları yine. sor kendi taraftarına o bile söyler sana bunları.

    ne günlere kaldık ya. tek derdimiz beşiktaş'ın deplasmanda kaybettiği puanlar, başka hiçbir problemimiz yok.

    edit: sinir
hesabın var mı? giriş yap