• abd'nin türkiye'ye uyguladığı yaptırım sonrası bir terörist destekçisinin attığı tweettir. şaşırtmamıştır.

    türkiye'ye saldıran iki terör örgütünün (pkk ve fetö) destekçisi abd'yi bu kadar savunan, destekleyen, meclisinde bulunduğu ülkeye yapılan yaptırıma karşı vatansız ahmet şık'ın attığı tweet.

    daha önce sözde ermeni soykırımını kabul etmiş, türk devletine katil demiş, savcıya saldırmış iki teröristi "eylemci" olarak yazmış, pkk'nın dağ kadrosu ile fotoğraflar çekinen; 2015'te hendek operasyonlarında pkk'yı türk ordusunun elinden almak için çırpınan selahattin demirtaş'ı destekleyen ahmet şık'ın yaptığı ilk hainlik değildir, sonuncusu da olmayacaktır.

    gerçi abd emperyalizmine karşı çıkıp (sözde), ırak'taki sivil katliamları eleştirip, suriye'de esad'ı savunup aynı zamanda ypg'ye destek veren barış atay ile aynı saftadır. şaşırmamak gerekir. omurgasızlık böyle bir şeydir.

    edit: bana akp'nin yaptığı şeyleri mesaj atıp, entrylere akp ile ilgili şeyler atılıyor. ben akp'li değilim. akp'nin terör politikası yerin dibine batsın. ama her ne olursa olsun akp'nin yaptığı yanlış, bugün ne hdp'yi aklar ne de ahmet şık'ı. bu bakış açısı "akp yaptıysa, biz de yaparız." demekten farksızdır. rezil, cahil, aciz kişilerin bakış açısıdır.
  • ülkenin sağcısı da abd’den medet umuyor solcusu da. yetiş ya mustafa kemal.
  • ahmet şık'ın abd'den demokrasi dilenen pkklıllarla takılıla takıla motoru hepten yaktığını gösteren rezalet.

    allah kurtarsın ne diyim.
  • bir oy chpye bir oy hdpye. aferin oy verenlere.
  • eşi soros destekli alman vakfı'nda çalışan, türk ordusu'na karşı kurulan ergenekon kumpasında ilk rolü üstlenen, hatta bununla ilgili bir kitap da yazan, sonra her ne hikmetse mağdur ve sosyalist gazeteci olan ahmet şık'ın hiç şaşırtmayan tweeti.

    kendisine ve gözü dönmüş hayranlarına şunu söylemek lazım: türkiye sizin çiftiğiniz değil, vaktiniz uzun da değil. taban bulamayacaksınız. azalarak biteceksiniz.
  • alpay özalan vlaoviç'i düşürmediği anda gol olur demiştim, gol olmuştu. fetöcümüyüm yani şimdi ben?
  • kafama takılan bir soru var: bizim bakanların amerika’daki bankalarda parası mı varmış?
  • kabile devleti gibi olan bir ülkede normal sayılır
  • ulan erdoğanı da akp'yi de günahım kadar sevmem. ama şurada bari teröristleri ve amerikan terör devletini savunarak kahpelik yapmayın. biraz adam olun. vatansever olun. atatürkün laiklik ilkesi için sokaklara atarsınız kendinizi. peki ya milliyetçilik? o atatürkün ilkesi değil mi? ana avrat küfür hakeden vatan hainleri var da edip ağzımı bozmayacağım.
hesabın var mı? giriş yap