19 entry daha
  • "ben ben ben ben ben ben ben ben..." diyebilme konusunda yalçın küçük'ün bile eline su dökemeyeceği egotist kişi.

    "yazar" olduğunu yerli yersiz vurgular. 10-15 yıldır tartışma programlarında ateşli tartışmaların içinde görürüz kendisini. "islamcı yazar" titrini kullanır. kendisine böyle dedirtir. ekranda göründüğünde adının altında böyle yazar. onun rızası hilafına bunun yapılması mümkün değildir. kendisi süreli bir yayında yazmaz, hiçbir islamcı yayın ona yazdırmaz zaten. başka bir yerde de yazısına hiç rastlamadım. ulan kitap mı yazmış bu adam diye millî kütüphane kayıtlarına baktım. önce biraz malumatfuruşluk: basılan, matbaadan çıkıp yayınlanan her eserin belli sayıda kopyası devlete verilir. bu, matbaanın sorumluluğundadır. amaç, hem yasalara aykırı durum var mı diye savcıların kontrol etmesi, hem de birkaç kopyasının derlenip arşivlenmesidir. işte ankara'daki millî kütüphane, türkiye'deki en üst derleme merkezidir.

    yaşı herhalde bir 60 vardır ismail abinin. ve bu yaşına kadar bir (rakamla: 1) tane kitap yazmış görünüyor millî kütüphane kayıtlarında. o da yeni sayılır. 2004'te:

    bir islâm rönesansına doğru / ismail nacar
    edisyon: 1. bsk
    basım: ankara : sinemis yayınları, 2004
    fiziksel niteleme: iii, 185 s. ; 21 cm

    evet, 2004 yılında çıkan bu kitabı dışında tek kitabı yok. köşesi yok. ama hazret neredeyse yirmi yıldır "islamcı yazar" diye ekranlarda. "ben ben ben ben ben ben ben ben..." deyip duruyor.

    edit-not: kendisinin kitabınınkapağınafotoğrafınıkoydurangillerden olduğunu öğrenince neden şaşırmadım acaba? (hayır, ön kapak).
55 entry daha
hesabın var mı? giriş yap