635 entry daha
  • son 3 gün içinde 50 liralık yükleme yapmışım, konuşmuşum, para kazandırmışım adamlara ama gel gör ki bilinçli olduğunu düşündüğüm bir saçmalığa imza atıp hattımdan durduk yere para aşırdılar. dün gün içinde 20 lira yükledim. konuştum konuştum derken 3 küsür lira kaldı. dedim bu gece cepnet'in son günü, yenilensin diye bi 10 lira daha yükledim. toplamda 13 küsür lira oldu mu bakiyem? oldu. sonra uyudum. sabah kalktığımda ekranda ne göreyim. 8 küsür liralık bir düşüm olmuş kendi kendine. bir de mesaj gelmez mi yeterli bakiyeniz olmadığı için internetiniz yenilenmedi diye. ulan yattım kalktım işte. telefon kendi kendine bir iş yapamaz yani. şarja bile ben takıyorum. nereye gitti bu 8 küsür lira? aradım müşteri hizmetlerini hemen. çıkan kız pek saftı allah için. kızamadım bile. sordum en son ne zaman arama yapmışım diye. kız bakıyorum bekleyin lütfen dedi ve sonra bombayı patlattı "son aramanızı saat 11:17'de yapmışsınız". tahmin edin bakalım ben müşteri hizmetlerini aradığımda saat kaçtı? evet doğru tahmin 11:17. telefondan son konuşma saatime bakıp söyledim dün akşam arama yaptım en son diye. ondan sonra son aramamı bulabildi! sonrasında baya bi cebelleştim sorunumu anlatmak için dedim. 8 lira düşülmüş durduk yere nereye gitti bu para? belki internet paketi almışsınızdır o yüzden düşülmüştür bakiye falan dedi. belki daha aktifleşmemiştir dedi. internet yenilense niye mesaj gelsin bakiyeniz yok paketi yenileyemedik diye. hayır zaten kız ekranında görüyormuş internetin yenilenmediğini ve bana hala az duralım belki paket aktifleşir tarzında yaklaştı. ulan taksici mi var bu sistemin başında? parayı verdikten sonra "hacı sen parayı vermedin. bi daha uzatsana" diyecek. 1, 0 bilgisayar işte. kız yok görünmüyor efendim mefendim derken şöyle devam etti: "dün 30 liralık yükleme yapmışsınız, 16 liralık konuşma yapmışsınız ve şu an bakiyeniz 4 lira"* ee dedim kalanı nerde? tamam dedi kaydınızı oluşturup ilgili birime aktarıyorum. allah razı olsun ya. bu kıza tam 15 dakika boyunca sorunumu anlatmak için çabaladım.

    edit: olayın çakallığını öğrenmiş durumdayım. otomatik olarak yenilenmesi gereken internet paketim yenilenmeyip kalan bakiyem paketi yenileyemeyecek duruma gelene kadar düşmüş. daha sonra da yeterli bakiye olmadığı için paketim yenilenmemiş. peşini bırakmayacam bakalım bu işin.

    edit2: müşteri hizmetlerine bıraktığım ilk kayıt sonrası geri döndüklerinde bir hata bulamadık dediler. sonrasında biraz daha detaylı açıklayıp öyle not aldırdım telefondaki kişiye ve tekrar kayıt bıraktım. bir kaç gün sonra da o arada giden paraların iadesini yaptılar.
7020 entry daha
hesabın var mı? giriş yap