• bugün itibarılaya meclisde yüksek öğretim kurumları teşkilatı kanunda değişiklik yapılmasına dair kanun tasarısının kabulü ardından, alınan karar doğrultusunda kültür ve sağlık vakfı, burç eğitim tarafından kayseride kurulması kararlaştırılan üniversite. fen-edebiyat, iktisadi ve idari bilimler, mühendislik, mimarlık, hukuk fakülteleri ile sosyal bilimler ve fen bilimler enstitülerinden oluşacakmış. haberi okuyunca içimden gülşah üniversitesi açasım geldi.
  • kampus ulaşım adresi "mevlana mah. aksu sok. no:2 talas/kayseri" olan üniversite.
  • sağı solu 2 ay önce gerçek manada gecekondularla kaplı üniversiteydi,nasıl bir kampüs olacak merakla bekliyorum açıkçası.
    cemaat üniversitesidir ayrıca.
  • web sitelerinde "universite hakkinda detayli bilgi" linkine tiklayinca hangi binalarinin kac metrekare oldugunu anlatan site. haklilar tabi, adamlar ne anlatsin; degil ogretim gorevlileri, rektoru bile belli degil universitenin. ama yine de oss 2009'da ilk 100e, ilk 2000e vs girenlere aylik burs vereceklerini aciklamislar bile.
  • ilk öğretim yılına sadece 350 öğrenciyle başlayacak olan 5 yıllık bir süre zarfında 3 bin 550 öğrenci hedefleri olduğu belirtilen üniversite. kayseri'ye neler getireceğini merakla bekliyorum açıkcası hoş öğrenci sayısı bunun yanında hayvani boyutlara ulaşan erciyes üniversitesi öğrencilerinin sosyal açıdan şehre ne kazandırdığı mechul gene de insan bir umut bekliyor işte.
  • logosu kıçına ağrı saplanmış bir adet karıncadır.
  • logosundaki karincayi, el ense ceken cöp adam sandigim üniversitedir. gözüm asagilara kaydikca karinca oldugunu anladim o $eyin.
  • mühendislik ve iktisadi/idari bilimler fakültelerinin yıllık ücretleri 14000, fen-edebiyat fakültesi ve hazırlık sınıfı ücreti ise 13000 liraymış. hatta peşin ödeme yapılırsa %5 indirim yapılıyormuş.
  • korkunç bir, pardon iki basket sahaları olan bir üniversiteymiş. resmine bakarken bile başım döndü, midem bulandı. korkunç olmayı geçtim çok da tehlikeli. top falan kaçmayı boşverdim, insan kendini oyuna kaptırıp ordan düşse hiç şansı yok anında ölür lan. hem o kadar yüksekte basket sahası yapıyorsun hem de etrafına parmaklık, tel örgü falan hiç bişey koymuyorsun. arka tarafta hafiften ucu görünen bir saha daha var ama çözemedim onu, halı saha olabilir, farketmez o da tehlikeli.
    itina ile kınıyoruz bu zihniyeti.

    http://www.meliksah.edu.tr/galeri/kbfjmfcg.jpg
hesabın var mı? giriş yap