• üst edit: twiter linkini kaldırdım. linkte sadece ss olmasına rağmen sapiğın adı görünüyor ve bazı arkadaşlar mağdur olan küçük kızın fotolarına ulaşım olduğunu söylediler. kişisel olarak bu tip sapıkların yüzlerinin ve isimlerinin kapatılmasına karşıyım ancak bu olayda olduğu gibi sosyal medyada bağlantı, etiket, resim ekleme vs gibi seylerle olayın mağdurunun da resimlerine ulaşma imkanı olabiliyor maalesef. yine de bu şeyler ayıptır ve toplumun bu konularla yüzleşerek bu olayların yoğunluğunu azaltması gerekli.

    kapak resmindeki kisinin neden sürekli çocuk istismarcılarına af çıkarma peşinde olduğunu da kısmen açıklayan olaydır.

    edit: yine küfreden akplileri görüyorum, özelden yardiran da var. arkadaşlar bir olayın algı çalısması, kutuplaştırma olabilmesi için olmayan konuların varmış gibi gösterilmesi gerekli. (bkz: kabataş)
    inceleyecek olursak adamın sapıklığı zaten sabit, tutuklandı falan. kisinin profili de sabit kendi koymus, ee resimdeki idarecinin başında olduğu parti de zaten bahsedilen yasayı çıkartmaya çalışiyor. link
    yani hiç kişisel yorum yok.

    islam düsmanlığı denmiş ancak islam ileri gelenlerinin devlet çatısı altında toplanıp(diyanet) islami bulup yayınldıkları fetvalar da ortada son 10 yıl diyanet fetvaları

    ee oğlum bunları yapanlar, fetvaları verenler, verenleri destekleyenler sorun değil de olayların bir internet platformunda konuşulması mı sorun. size basit ama etkili bir önerim var, böyle şeyler yapmayın böylelikle haberi de olmaz.

    ek olarak akp seçmeni güceniyor denmiş ancak akp ileri gelenleri akp kanallarında muhalifleri katletme planı açıklarken, ssle , rte ile boy boy fotografları olan islamcı kişiler öldürecekleri muhaliflerin kadın ve çocuklarına nasıl tecavüz edeceklerini anlatirken, cami dernegı baskanları twiterda tecavüz listeleri yayınlarken ve üstüne ustlük siyasi idare de bunlara hiçbirsey yapmazken, bu olayları ve sorumlu kişileri destekleyen akp seçmeninin gücenip gücenmemesi neden umrumda olsun

    edit 2: gerçekten inanılmaz kisiler var. genel anlamda 2 argümanları var:

    birincisi "konuların dinle ne alakası var, din düsmanı seni.." tayfa. öncelikle din konusu şahsi olarak düsman olacak kadar önemsediğim bir konu değil ki zaten ben konuların spesifik bir dinle alakası var da demedim, bağlantıyı kendiniz kurup kendi kendinize sinirlenmeyin, yani küfür de etmeyin böylelikle karşıt bir görüşe sadece küfredebilen dindarlar olarak bahsettiğiniz argümanı kendiniz güçlendiriyorsunuz.

    2. grup "tüm akp seçmenini bağlamaz, 20 milyon kişi sapık mı..küfür.. vs vs " tayfa. akp secmeninin bir kısmını bağlamaz haklısınız ancak akp secmeni içinde son bir kac gündür yesil top olayından da görüldüğü gibi, muhalifler için katliam listesi, muhaliflerin çocuk ve kadınları için videolu tecavüz planları yapan, açık açık tecavüz listeleri yayınlayan önemli bir çoğunluk var ve uçan kuşu tutuklayan akp idarecileri de bunlara herhangi bir yaptırım uygulamıyorlar. hal böyle olunca eğer varsa bu olayların dışında kalan akpli kitle bu yapılanlara ses çıkartmiyorlarsa, zaten surekli tehdit altında olan ben dahil diğer insanların psikolojik olarak çapraz olaylar arasında iliski kurmaları normal.
  • şaşırtmamıştır maalesef.
  • gelen küfürler sonrasi edit: evet, gercekleri söyleyen pardon, sizin gibi düsünmeyen herkes akp'li. bir tek siz ama siz biliyorsun hayatin tüm gerceklerini.

    aferin size, bu baslik ile 20 milyon secmeni rencide etmeye devam edin siz, bugüne kadar hic akillanmadiniz bu saatten sonra da akillanmazsiniz.

    altakki yazara edit: basligi acan da bu basliga yazanlar da hep birlike 20 milyon akp secmenine bu sekilde ithamlarda bulunmaya devam edin siz, sizler de en az tayyip kadar kutuplastiricisiniz, kötüsünüz.
    akp'yi elestirmek, insanlara iftira atma ve ithamlarda bulunmak hakkini kendinizde görmek demek degildir. yapilan suc sadece bu o.c. baglar diyecegim de bu bile anasini karistirdigi icin bunu bile diyemiyorum.

    dindar, dinci, muhafazakar, akp'li, yobaz, dindar görünümlü üc kagitci, bu kavramlarin her biri farkli birini ifade eder siz hepsini akp'li olarak gördügünüz icin karsi tarafi hic bir zaman anlayamayacaksiniz. anlayamadiginiz sürece de kendi tarafiniza cekemez bu akp'ye mahkum kalirsiniz. birakin artik su bos siyaseti; insanlari yaftalamayi, kücük görmeyi ve asaglamayi.
  • seçmeni rencide etmekle alakası olmayan durum. görünen köy kılavuz istemez. sen kuzenle yatmak caizdir, akrabadan çocuk sahibi olmak günah değildir, 13 yaşındaki kız hamile kalabilir diye açıklama yaparsan olacağı budur.

    edit: kaynak diyenler için

    https://www.bbc.com/…/amp/haberler-turkiye-42552621

    https://www.birgun.net/…iren-kiz-evlenebilir-198240
  • 20 milyon seçmenin ensar için rencide olmaması da bizlerin akılsızlığı.
  • tipe bak ya mutant orospu çocuğu.
  • dinden rant sağlamaya çalışan güruhdan yalnızca biri. ağzındaki maskevari şeyle fotoğraf koymanın anlamını hala anlayamadım.
  • "kötü"lüğü bir tarafa mal etmeye çalışmak çok yanlış.

    rahiplerden de çıkıyor, chp'lilerden de çıkabilir, ateistten de çıkabilir...

    bir tarafa duyduğumuz kine alet etmeyelim bu gibi acıları.

    kötülük kötülüktür.
  • bu başlığı açan insanı bir solcu olarak kınıyorum. bir insanın siyasi görüşü ile pedofili yönelimi arasında herhangi bir bağ bulunamaz. münferit yapılan bu şerefsizliklerin suçunu bir topluluğa atmak doğru bir davranış değildir.
  • şimdi o kişi hemen savcılara talimat verir, dava düşer.
    şaşırmıyız, tabiki hayır.
hesabın var mı? giriş yap