• utanç editi: (bkz: kılıçdaroğlu aday olursa oy vermem diyen güruh)

    lafın gelişi dedim. ne var yani kampanya ilgi çeksin istedim. kemal yüzüne gözüne bulaştırır dedim (bulaştırmadı)
    çok güzel bir süreç geçirdi.
    yarın ilk tur da biter umarım swh
    lafımızı yiyip sessiz sedasız gidip oy verecez.
    yüklenmeyin bana. dedik işte olum. lafın gelişi işte. şerefsizlik yapmayın.

    en üst edit: sıçtık. meral mommy aq ortalığın. amacım sosyal medyadan sesimi duyurmaktı. bunu abartılı bir ifadeyle yaptım ama olmadı. galiba kemal aday olacak. mansur ve imamoğlu'da destek verdi kemal'e. erdoğan'a oy vermeye elim gitmez. dedik artık bir kere. erdoğan'a elim gitmez oy vermeye ama kemal'e de oy vermem aga. çok üzgünüm bugün. lanet olsun.

    üst edit: bu seçimi erdoğan'ın kazanmasını is-te-mi-yo-rum. bak açıkça yazıyorum. ya imamoğlu ya yavaş olsun aday. kemal gelecekse ben yokum.

    biliyorum iğrenç bir başlık.

    beni yine gizli akpli diye yaftalayacaklar bunu da biliyorum.

    bu yerden bitme (kısa boylu vitaminsiz) ne anasının gözü biliyor musunuz? ekmeleddin'i aday gösterdi. çünkü biliyordu bir bok olmayacak.

    ince'yi aday gösterdi çünkü biliyordu kaybedeceğini ayrıca chp koltuğu için en ciddi aday ince'ydi. bir taşla iki kuş.

    şimdi her şey çığrından çıktı. erdoğan kesin kaybedecek diyoruz. bu yerden bitme (kısa boylu vitaminsiz) ben aday olurum diyor.

    bak inan olsun.

    kemal aday olursa ben tayyip'e oy veririm. yemin ediyorum. bu adam siyasetten silinsin aga. istemiyorum bu kalıpsızı (çapsızı) ya. nefret ediyorum. bütün başımıza gelenler bu adamın yüzünden.

    olum 2 dakika düşünün lan. selahattin demirtaş kürt olmasaydı ve chp'nin başında olsaydı yada ince yada imamoğlu olsaydı chp'nin başında. 15 sene oldu lan.

    son olarak yıllardır bize bu adamın kahrını çektiren ve isyan etmeyen chp'lilere beddua ederek kapatmak istiyorum. yazıklar olsun size ey chp.

    edit: gelen mesajlar üzerine parantezleri yazdım.

    edit2: kudurdu herkes amk. mesaj yağıyor. imamoğlu ve yavaş aday olsun. gönüllü chp için çalışacağım. ateist birine akpli demeyin lan bari yavşak sürüsü.

    edit3: bir yazar yazmış sağolsun. ne oldu da kılıçdaroğlu birden aday olmaya karar verdi? niye diğer seçimlerde “gel bakalım muharrem” dedi de şimdi “siktir git yavaş ile imamoğlu” diyor.

    bir ara selo başkan demişti “seni başkan yaptırmayacağız” diye şimdi de ben diyorum seni başkan adayı yaptırtmayacağız kılıçdaroğlu. ya imamoğlu ya yavaş. gerisi boş. o koltuktan indireceğiz seni. ben yine akpli troll olayım önemli değil.

    edit4 : ooooh rahatladım. açtığım başlık için özür dilerim ama kemal aday olmasın diye en başta da belirttiğim gibi bu başlığı açmak zorundaydım. inşallah kemal numara yapıyordur. inşallah hedef şaşırtıyordur ama erdoğan'ın karşısında tuvalet kağıdı olsa yine oy veririm diyenleri ciddiye alamam. maksadım kamuoyu oluşturmak ve bahçeli, erdoğan ve kemal gibi dinazorlardan kurtulmaktır. yenilik istiyorum. koltuk sevdasına düşen erdoğan'a veya kemal'e oy vermek istemiyorum. yeri gelmişken 180 derece dönen bahçeli'ye oy veren milliyetçilere hala oy verenlere de yazıklar olsun. erdoğan'a küfür edip şimdi bakan olan kel soysuz'dan farkınız yok.

    ben amacıma ulaştım. kemal aday olursa ve kaybederse sakın ağlamayın.
  • rte'nin karşısına anan avradın çıksa, biz onlara da oy veririz sıkıntı yok kardeş.

    edit: sözlükte sık sık kk'yı ve millet ittifakını eleştirdiğim için bana aktroll diyenler bile oluyor, önceki entrylerime bakabilirsiniz. fakat 2023 seçimi öyle küskünlük yapılacak, aday beğenilmeyecek bir seçim değil.
  • bu aslında ben orul orul ak partiliyim demenin başka bir yolu. yani diyor ki kılıçdaroğlu iktidara geleceğine erdoğan kalsın.

    küfür etsek küfüre hakaret olur aq.

    ben de şöyle diyorum. yunanistan da dahil kimi tutup getirsen ak parti gideceğinden oyum ondadır. bobi de dahil.
  • küfrederek ikna etmeler yine başlamış. sayılarsa akpliyim diyen adamdan oy alınması gerektiğini söylüyor.

    tanım: fikir.
  • “siyasetten silinsin aga. istemiyorum bu kalıpsızı ya. nefret ediyorum. bütün başımıza gelenler bu adamın yüzünden.”

    diyen bir zihin 20 yıldır bu ülkeyi yönetenleri sorumlu tutmuyorsa s.kerim onun oy verme hakkını…
  • +1 ile desteklediğim durum. sorun kılıç'ın yapamayacağı değil bal gibi de yapar sorun bir kişinin kazanma hırsına oyumu vermek istememem.
  • kılıçdaroğlu çok içime sinen bir aday olur mu ?hayır, rte’nin karşısına kim çıkarsa çıksın oy verir miyim veririm. ama herşeyin yanında şu soruyu sormak gerekiyor. tamam kılıçdaroğluna güvenmiyoruz diyelim. bir yanda 20 yıldır denenmiş ama güvenilmeyen birisi, diğer yanda güvenilmeyen ama hiç denenmemiş birisi. hangisine oy vermek daha mantıklı? benim cevabım tabi ki ikincisi.
  • neden bu kadar kiziyorsunuz? ben de mansur aday olmazsa vermem diyorum. istedigim kisiyi koltukta gormek istiyorum.
  • anan avradın bence zaten yoksa konu etmezsin.
  • kriptolar yine iş başında.
    inş anan avradın olur da oyunu da kemal başkana atarsın.
hesabın var mı? giriş yap