• bugün tuncelide yapılan chp mitinginde yapılmış çağrıdır..

    http://www.hurriyet.com.tr/…em/15636084.asp?gid=373

    hayir deyin genel affin yolu açilsin

    chp lideri kılıçdaroğlu, bir hayali ve hedefi olduğunu belirterek, şunları söyledi:“onu gerçekleştirmek için geldik. size gönül ve umut bağı ile bağlıyım. 12 eylül anayasasına, 12 eylül de hayır deyin türkiye’nin önü açılsın. hayır deyin doğu’dan batı’dan toplumsal mutabakatla, kardeşlikle genel affın yolu açılsın. samimi ve içten söylüyoruz. candan, içten konuşuyoruz. barışın ve kardeşliğin adresi chp olacaktır. biz çocuklarımızın geleceğe güvenle baktığı ve kardeş kavgasının olmadığı, huzurlu bir türkiye’yi herkesin işin aşının olduğu bir türkiye’ye yaratmak için geldik. destek istiyorum.”
  • başına ecevit kepi geçirince beyni de ecevit gibi mi çalışıyor diye düşündüren beyanat. nerde lan benim dedemin kasketi hemen denemem lazım.

    ey oy kaygısı sen nelere kadirsin
  • chp'ye oy vermemek için yeterli sebep. katil, hırsız, dolandırıcı, tecavüzcü enflasyonu istemiyorum, çevrede bol miktarda var zaten. genel af çıkaran, çıkarmayı vaad edenleri de affetmiyorum.
  • midemi bulandıran çağrıdır. lafta hukuk devleti olan türkiye'de neden hukukla verilmiş kararlar afla etkisiz hale getiriliyor ha devletçi beybiler?
  • bunu seçmenlerine pazarlayip altını doldurabileceğini düşünüyorsa nasıl gerçekleştirileceğini detaylıca açıklamaya başlaması çok yerinde olurdu. kılıçdaroğlu'nun her gittiği şehrin nabzına şerbet vermesi chp'li bir demirel resmi çiziyor yavaş yavaş.
    (bkz: dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmak)
  • bunu recep tayyip erdoğan'ın dediğini düşünelim. yani recep tayyip erdoğan, ''evet deyin genel affın yolu açılsın'' deseydi chp ne diyecekti?

    (bkz: edep yahu)
  • kasket muhipleri cemiyeti üyelerinin ne yorum yapacağı merak edilen bir çağrı. kesin dumura uğramış ordan da nişantaşına geçiyorlardır, eve bir varsınlar, akılları başlarına gelir. hayır genel affa karşı değilim ama solculuk kisvesiyle faşişik ve psişik tavırlar sergileyen kitlenin bunun altından nasıl kalkacağını düşünüyorum da, zor ya... du bakıym ne yumurtlayacaklar..
  • kilavuzu rahsan olanin cagrisidir.
  • bu çağrıyı dokunulmazlıkla ilişkilendirip küçük suçlara bağlamak için olağanüstü olmak lazım. allah akıl fikir...
hesabın var mı? giriş yap