• garanti bankası'nın önümüzdeki dönemde alacağı yeni marka ismidir.

    ilgili haber

    konu ile ilgili olarak garanti bankası'ndan şu açıklama yapıldı:
    garanti’nin bünyesinde bulunduğu bbva grubu, yürüttüğü dijital dönüşüm stratejisi doğrultusunda, dinamik ve dijital dünyaya uygun olarak yenilenen logosu ile faaliyet gösterdiği tüm pazarlarda tek bir global markaya, “bbva”ya dönüşüyor. bbva grubu, meksika’da bbva bancomer, arjantin’de bbva frances, amerika birleşik devletleri’nde bbva compass ve peru’da bbva continental markalarıyla faaliyet gösteriyordu. bu dönüşümle birlikte artık tüm pazarlarda, bbva isminin yanındaki ikinci markasını kaldırarak sadece bbva markasını kullanacak.

    bbva bu stratejiyle dünya çapında faaliyet gösteren dijital bir kurum olma yolculuğunda önemli bir adım daha atıyor. bu adım, kullanıcıların dijital bir kurumda aradıkları tutarlı müşteri deneyimi beklentilerine de hizmet ediyor. ayrıca bununla birlikte, bbva’nın ürün ve hizmetlerinin birçoğu global kullanıma sunularak, faaliyet gösterdiği pazarlara uygun olarak uyarlanabilecek.
    yeni marka stratejisinin türkiye’deki yansıması ise 2019 yılı içinde, bbva grubu’nun küresel ölçekte sahip olduğu marka gücünün garanti markası ve logosunun yanına eklenmesiyle hayata geçecek. 9 yılı aşkın bir süredir bbva grubu ile türkiye ekonomisine değer katan garanti, bu strateji doğrultusunda gerekli yasal süreçlerin tamamlanmasından sonra faaliyetlerini “garanti bbva” markasıyla sürdürecek. garanti bbva, insan odaklılık ve dijitalleşme temelli vizyonuyla, ülke ekonomisine, topluma katkı sağlamaya ve çağın olanaklarını herkese sunmaya devam edecek.
    kaynak
  • anlaşıldığı kadarı ile garanti ismi önce garanti bbva'ya, sonra da tamamen bbva'ya çevrilecek.

    türkiye'nin en değerli markalarından birini satın al, sonra onu yok et... çok iyi düşünülmüş...

    özellikle belli bir yaş grubu üzerindeki kullanıcıların paralarını çekmelerine sebep olabilir. türkiye'de banka ismi güvendir...
  • (bkz: garanti bebeubea)

    t: garanti bankasının yeni isminin okunuşu.
  • isim değişikliğinin bankaya önemli bir etkisi olmayacaktır. türkiye’de pek çok banka isim değişikliği yaptı ve işine devam ediyor.
    bbva grubu bankacılıkta yeni bir grup değil, bence doğuş grubundan daha güvenilir bir yer.
    ha bir kaç tane emekli maaşını başka bankaya taşımak isterse olabilir tabii ki.
  • ispanya hayranlığım dolayısıyla la liga’nın da sponsoru olan bbva’ya sempatim var zaten, bi de barselona’da güzel zamanlar geçirdiğim güzel bi insanın babası çalışıyodu bu bankada. başka da bi anlamı yok benim için bu isim değişikliğinin*
  • garanti bankasının yeni ismi hayırlısı olsun
  • garanti denen yasal * * * * sansür * * * üstüne paella dökülmüş hali.

    her dakika kendilerinin "dünyanın beşinci büyük bankası" olduklarını müşterinin gözüne sokarcasına vurguluyorlar ama hem anlayış, hem hizmet, hem de müşterilerin paralarını sahiplenme huyları (hesaba bloke koyup nedeni hakkında bilgi vermemek, ardından da insanı deli danalar gibi şube adliye arasında dolaştırmak) garanti bankasında * (!) neyse bunlarda da aynı.
  • garantinin artık 'garanti bbva' olduğunu resmi olarak reklam filmiyle duyurduğu yeni adı.

    https://www.youtube.com/watch?v=8yx2_-dzvns
  • yerli banka olarak sadece (bkz: iş bankası) mı kaldı şimdi sorusunu aklıma düşüren olay.
  • bu marka yola çıktığında türkiye'de bankacılığın rengini, dilini, şeklini değiştirmişti. sucu çocuklu, türkiye'yi ileri taşıyacak gücü anlatan garanti'nin yoncasından yapılma gemi pervaneli, güven kıraç'ın taksi şoförünü canlandırdığı başka bir arzunuzlu, mazhar'ın öyle her reklamda oynamadığı dönemlerde boxer'ıyla kaldığı havaalanlı filmlerinden bugün geldiğimiz noktaya bakın.
    artık dünyanın en büyük havaalanında iç çamaşırlı bir ünlü gösterme cesaretimiz de yok, garanti de yok.
hesabın var mı? giriş yap