6 entry daha
  • yapılacak gökdelenler içerdiğinden karşı çıkma potansiyeline sahip olduğum proje… çünkü, cidden, istanbul a boğaz kıyısına gökdelen falan hiç yakışmıyor.manhattan dediğin yer ayrı, istanbul ayrı. sen şimdi manhattan a gidip deniz kıyısına bizim saraylardan diksen kelalaka durmaz mı? haydarpaşaya gökdelen dikmek de aynı şey.

    ama haydarpaşa civarının ıslah edilmesini sonuna kadar desteklemek gerek. bizim deniz kıyılarımız metrelerce tren yolunu yan yana döşenmesiyle heba edilecek kadar değersiz mi allahaşkına? o güzelim yerde yan yana parketmiş boktan tren vagonlarının ne işi var? trenler deniz manzarasız yerde bekleyemiyorlar mı?

    ayrıca insanların istihdam edilmesi ve anadolu yakasında yeni iş merkezlerinin oluşturulması da gayet güzel fikirler. sonuçta anadolu yakasında evden başka bi halt yok ve eğer anadolu yakasında yeni iş olanakları –yani cazibe merkezleri- oluşturulmazsa insanlar boğaz köprüsünde her gün kafayı yemeye devam ederler.

    anadolu yakasında oturanlar birçok kez “ulan keşke işim/okulum da anadolu yakasında olsaydı da hergün sürünmeseydim” diye sızlanmıştır. o yüzden istanbul un anadolu yakasına yapılacak yatırımlara ihtiyacı var. ama ne olursa olsun boğaz kıyısında yeni gökkafesler görmek istemiyorum.
69 entry daha
hesabın var mı? giriş yap