5 entry daha
  • sadece baykal'ın eleştrileri duruyor:
    “1. derecede doğal sit alanlarına inşaat izni verilerek ne elde edilmek isteniyor?” diye soran baykal, sözlerini şöyle sürdürdü: “gazetelerde yayınlar yapılmaya başlandı. hükümetin bu tip konularda daima taşın altından çıkan maliye bakanı öyle anlaşılıyor ki, başbakanın, belediye başkanı olduğu dönemde istanbul’da çok geniş miktarda 2b niteliğinde arazi kapatmıştır ve o araziyle ilgili yasal düzenlemelerin yapılması beklenmektedir. hükümetin maliye bakanı bu durumdadır. sadece o değil, muğla milletvekilinden diğer milletvekillerine kadar pekçok kişi bu konumdadır. bu yakışıyor mu?

    türkiye’nin hazinesini emanet ettiğimiz insanın savcılığın dosyaları arasında adı niye geçer? savcılık dosyalarında adı geçen bir maliye bakanı ne hakla kendisini affedecek olan yasal düzenlemeleri getirir dayatır? bir süre sonra kendi mülkiyetindeki hukuki statüsü tartışmalı, ormanla ihtilaflı arazilerin sorununu çözecek düzenlemeleri türkiye’ye nasıl getirir ve sunar? bizim anlayışımız bunu bir türlü kabul etmiyor. bizim hafsalamız bunu almıyor. bu uygulamalara alışmıyoruz, alışmayı reddediyoruz” dedi.
    baykal bu yılın ilk beş aylık döneminde geçen yılın aynı dönemine göre ...http://www.ntvmsnbc.com/news/222664.asp?0m=-24r

    http://www.stargazete.com.tr/…dex.asp?haberid=28159

    + (bkz: ver yavrum alttan jaws'ın müziğini)(part deux)
976 entry daha
hesabın var mı? giriş yap