6 entry daha
  • digiturk history kanalında depo savaşları adı ile yayınlanmakta olan show. dört ana karakter üzerinden gitmekle birlikte son dönemde sağa sola para saçan mark balolo isimli itici bir tip de ara sıra artırmaya katılmaktadır.

    program tutmuş olacak ki discovery kanalında bir klonu yayına geçmiştir. discovery'de yayınlanan programda sabit olarak iki ortak karakter bulunmaktadır. bu adamlar fazlasıyla itici ve kendini beğenmiş olmakla birlikte her depodan çok çok uçuk fiyatlı malzemeler çıkarmakta bu haliyle kurgu olduğu aşırı derecede belli olmaktadır. arkadaş 1000 dolara aldığın her depodan mı 40-50.000 dolarlık mal çıkar, dalga mı geçiyosunuz, adam mı seviyosunuz?

    depo savaşlarının genel favorisi ise gönül adamı barry weiss'tır. diğerlerinin hmm bu 20 dolar eder diyerek sepete attıkları mallara hiç bakmaz, o koleksiyonluk malzeme arar bulduğunda ise değeri ne olursa olsun satmaz, koleksiyonuna katar. diğerleri bu adamın çöp diye attığı şeyleri toplasa hiçbir artırmaya girmelerine gerek kalmaz.

    edit; itici tipin adı mark balelo imiş ve bir yıl kadar önce aracında ölü olarak bulunmuş.
70 entry daha
hesabın var mı? giriş yap