2 entry daha
  • "kürdistan" kelimesinden rahatsız olan müslümanlar tarafından silahlara basılan iftar. oysa islâm merkezî ulus devleti kutsar üstelik bir ulus devlet olacaksa bunun da türk ulus devleti olmasını emreder. biz bu hükümleri görememiştik, kendini müslüman zanneden faşistler hatırlattı sağ olsunlar.

    "kürdistan" denilemezmiş fatih'te. sebep? kürdistan, bölücü bir kelime. ama türkiye öyle mi? trakya öyle mi mesela? onlar bölmez. türkiye, kutsal bir devlet en nihayetinde. trakya buranın bilmem kaç yüz yıllık adı mesela. kürdistan? o da bilmem kaç yüz yıllık bir isim ama olsun, ulus devletin zulmü devam etsin.

    bu iftarı basan faşistler osmanlı'yı kutsarlar. ama içinde "kürdistan" geçen fermanları görse gidip padişah kabri basar bunlar. o kadar cahiller, o kadar tutarsız!

    islâm zaten türkler için var(!) kürtler, müslümanların bir parçası olmasa gerek. gayrimüslimlere hak veren islâm sanırım kürtlere hak vermemiş bu andavallara göre. zaten allah bilir bunlar islâm'ın merkezî devleti savunduğuna da inanıyorlardır. islâm'a göre devletler türk devleti olmalı, resmî dil türklerin dili olmalıdır. türklerin bayrağından başka bayrak, onların dillerinden başka dil haramdır. bu adamların kafası böyle çalışıyor işte. çalışmıyor daha doğrusu.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap