34 entry daha
  • "şemdinli'de bir sürü genci öldürdük" diye sevinenlerin, "oh etraflarını da çevirmişiz, gebertelim hepsini" diyenlerin, ölümlü lanetlemesine sebep olan baskın. twitter'da #neiçinölüyorlar? diye soruyorlar bir de. işte bu yüzden. tam bu yüzden. sen her ölümde kinle dolup karşılığında daha çok ölü istediğin için. onlar da senin bu karşılığını karşılıksız bırakmadığı için. sonu gelmez bir döngü.

    adam kalkmış hala şuraları bombalarsanız bu sorun biter diyor. şunları öldürürseniz biter diyor. bu kadar mı geri zekalısın ya bu kadar mı! kürtçe tt olduğunda nefret kusanların olduğu bir ülkeden çok şey bekliyorum galiba ben de.

    türk oldukları için başkalarını istediği gibi yönetmeye hakkı olduğuna inananlar bu hakkı da kendi ırklarına has bir özellik olarak görüyorlar. "ama kürt başbakan oluyor!!11" diyor sonra bir de. ama burası bir "türk" devleti. başbakan, cumhurbaşkanı kürt olsa ne yazar? insanlara kendilerini yönetme hakkını teslim edecek misin etmeyecek misin? etmeyeceksen her üzüldüğün ölümün failisin aslında. her üzüldüğün ölünün katilisin.

    edit: kürtlerin yaşadığı yerleri gidip düzenli türk ordusunun düşmandan temizleyip sonra da kürtlere verdiğini zanneden milliyetçi aptallar; o iş öyle değil be koçum.
13 entry daha
hesabın var mı? giriş yap