28 entry daha
  • trt payına şöyle bakmak lazım (güzel bir bbc örneği verilmiş). genişletirsek, trt payı alınsın alınmasına lakin, trt dijital karasal gibi son moda teknolojilerle her vatandaşa, kablosu olmayan, uydusu olmayan vatandaşa ulaşsın. programlarını reyting kaygısı gütmeden yapsın, değişik sporlardan yayınlar yapsın, eurosport tadı yakalasın, discovery, natgeo gibi olsun kanalları.

    ama yook reyting batağına bulaşmış, ona rağmen utanmadan vergi almakta. ee ben sende olan programların dizilerin daha iyisini diğer kanallarda bulabiliyorum, hem de para istemiyorlar ki benden, haksız rekabet değil mi bu? ben senin hakan şükür'ünün finansörü müyüm, yandaş gazetecilerinin finansörü müyüm?

    dincilerin en büyük iki yüzlülüklerinden biri de burada başlar (gerçi iki yüzlülük bunların tarzı), daha düne kadar trt payı diye anıran sağ seçmen bugün buna ses etmez (çevremde örneği çok, adamlar senelerce trt payı dedi, trt yandaş olunca ses yok omurgasını siktiklerimde), ben o zamanda aynısını söylüyorum, şimdide. trt payı alınsın, ama trt amatör branşları desteklesin, insanların diğer kanallarda reyting kaygısı yüzünden göremedikleri yayınları göstersin, canımı yesin.

    sabah akşam futbol muhabbeti, her kanalda binlerce kere gördüğümüz sözde sanatçılar, saçma kadın programları yayınlamasın. üstüne üstlük bunları yapıp zarar etmesin, edecekse de delikanlı gibi zarar etsin, hakan şükür'e, gülben ergen'e, yandaşlara para aktarıp utanmadan bir de zarar bari etmesin.
97 entry daha
hesabın var mı? giriş yap