60 entry daha
  • yapmayın lan.yapanın kafasını sikim.başta kendimin. sabah 9 akşam en erken 19.30.para sat sat sat sat sonu yok lan bu işin.acayip para satarsın sana tam 30 saniye süren bir teşekkür ederler.ertesi ay sattığın paranın en az yüzde 40'nı bekler sonuç 1000 lira maaş verirler.şaftın kayar akşam eve geldiğin 40 tane kafanda soruyla gelirsin.ertesi gün kime satıcam.ona mu buna mı?

    sonra iç kontrol gelir müfettiş gelir sattığın paralara 100 tane hesap sorar.sorucak soru bulamazsa bile sorar nimetten sayar bu yavşaklar kendilerini. kendilerini üstat diye hitap edilmesini ister. sen kimsin lan ben sana üstat dicem.sen neyin üstadısın bir bana söylesene neyin lan neyin lan.sikko işe giriş sınavında benden 3 soru fazla yaptın diye torpilin vardı diye sana üstat mi dicem lan. bi söyle lan. demeyince artislik sen kimsin demek neyin farzı lan?

    bir de çalıştığın yeri müdürü vardı.bunlar da harbi göttür. sabahtan akşama kadar eli cebinde dünyadan bir haber.herşeye racon kesen ama ekmeğin bile kaç kuruş olduğundan habersiz bu ay 5 satmışsın niye 10 satmıyorsun diye gerzek gerzek hesap sorarlar,bunların çoğu yine o koltukda onun bunun adamı olduğu için durur. o yap der bunu yap der. ama iş zora geldiğinde anında satar personelini salise beklemez.göt kelimesi bunlara öyle böyle yetmez.bunların birde her şubede yancıları olur.seni beni satarken kendi makam mevki sahibi olur veya başla şeylerin.

    yapmayın lan bankacılık herhangibi bir kuruşunuzu verip girmeyin lan sınavlarını beleş olsa da girmeyin. gidin sokakta simit satın. isportada don sütyen satın napıyorsanız yapın lan bankacılık yapmayın.

    ha birde izin mi hak getire ölmen lazım lan izin almak için.hastalıktan gebersen yine gitmek zorundasın.cumartesi günü düğünün vardır kıyak olsun diye cuma akşamı 17 de izin verirler.izin diyorum dikkatinizi çekiyorum bunu da nimetten sayar müdürün vay sikeyim gelmişini geçmişini geleceğini böyle işin olmaz olsun lan.
216 entry daha
hesabın var mı? giriş yap