4 entry daha
  • tahir kum'un yaptığı yalan haberleri ibrahim setenin çetesi'nin(gazetesinin) tapelerde geçen konuşmalarını ercan saatçi gibi hatır için fayda sağlamak amacıyla haber yaptığı kayıtlarda geçen ama örgüt üyesi olmadıkları ya da yeterli delilin olmaması nedeniyle bugün yargılanmadıkları düşünülürse ki o gazeteci listesi kabarıktır!

    işte böylesi medya çalışanları, medya patronları varsa bugün örgüt kurmaktan şike yapmaktan yargılanan mafya yönetici şike 3'lüsüne medya ayağını oluşturdukları net bir şekilde ortada olan adamların baskısı ve uydurma haberleri ile diğer takımların da içine çekilmeye çalışılması rahatlıkla anlaşılabilir.

    58. maddenin değişmesi için baskı oluşturulmaya çalışıldığı net bir şekilde her gecen gün haberlerden anlaşılmaktadır ve bu maddenin değişmesine karşı çıkan kulüpler hakkında bu örgüt yardakçısı, ısmarlama haber yapanların yalan haberleri her gün birer birer servis etmektedir.

    en güzel örneklerini de milliyet.com.tr'den takip edebilirsiniz artık kimse o başarılı ısmarlama yalan haberler yapan arkadaş çok merak ediyorum yarın acaba ne yazacak ve yalanlanmayı bekleyecek ilgiyle izliyorum! bir yandan da gülerek bir yandan da sıvazladığından şüphem yok.

    58. maddenin değişmemesini isteyen 4 5 takım var bunlardan en güçlü olanları galatasaray ve trabzonspor gerisini ciddiye dahi almadıkları gibi eğer karşıysanız biz bu etik kurulu raporunu yeniden yazdırır bir şekilde adınızı da oraya yazdırırız demektedirler zaten nihat özdemir bunun müjdesini galatasaray bizden yardım isteyecek gibi bir cümle kurarak yakın bir zaman vermiştir.

    bu etik kurulu raporunu 2. defa yazılması artık inandırıcılığını o kurulun güvenilirliğini sarsacaktır kabul görecek bir neden öne sürmeden onu yeniden yazacak federasyon gider gitmek için de zaten geç kalmıştır.

    2. defa yazmaya kadar verdikleri zaman bence dizi yazarlarıyla bir araya gelmeliler yaratıcılık konusunda destek almalılar sonra lig sonuna kadar her hafta yazsınlar yenisini yazsınlar okuyalım izleyelim türk futbolunun amına koyanlarda haber yapsınlar inanalım!

    edit: imla
15 entry daha
hesabın var mı? giriş yap