8 entry daha
  • kendi cinsel kimliğini keşfetmenin belki bir parçasıdır. cinsel yönelimdi, dindi, kalıplardı, popüler kültürdü, çoğunluktu azınlıktı, anarşiydi nasıl her şeyi nasıl deneyip deneyip üzerinize oturup oturmadığını anlamak için giyip çıkarıyoruz, bu da onun gibi çoğu zaman deneme, keşif sürecinin bir parçasıdır.

    ama baskı gören,kendini çoğunluğa uydurmak adına dükkanda kıyafet denemekten ziyada adeta kabul görmek adına kendini kanırta kanırta karşı cinsle birlikte olan insanların hikayesi gerçekten iç acıtıcı. "denemeden nerden bilecen, belki zevk alacaksın"söz konusu olduğunda asıl eğlence başlıyor .... hadi bakalım canım heteroseksüel ailem, arkadaşlarım, canlarım ya siz ya siz nerden bileceksiniz .....

    eşcinsel olup da evlenen insanlar, zorla evlendirilen insanlar, zorla ilişkiye girmeye zorlanan ve belki de aile içi tecavüze zorlanan, geceleri ikinci hayat yaşamaya çalışıp da iki hayatta boğulan insanlar .... tek hayatını başkaları adına mahveten insanlar .... hikaye bol .... uzun zamandır ekleme yapmadığım; (bkz: klasik mutsuz eşcinsel filmi)

    ona bakan buna da baktı;

    (bkz: lavender marriage)
19 entry daha
hesabın var mı? giriş yap