8 entry daha
  • bu sayfanın ilk hayranı olduğumda -ki o zamanlar hayran sayısı 20 binlerdeydi*- gerçekten güzel bir ortamı vardı. olgunluk bakımından gerçekten de doksanlarda çakılıp kalmış olan admin efendi her paylaşımda espri yapacağım, şuna ayar vereceğim diye kasmazdı. yaptığı paylaşımların altına da "yandım admin, bittim admin" diye muttasıl şekilde, bıktırırcasına aynı yorumları bırakıp duran güruh da o zamanlar yoktu.

    sonra hayran sayısı arttı, arttı, arttı... ve iki yüz binlere ulaştı. tabii hayran sayısı arttıkça, admin'deki değişimi fark etmemek imkansızdı. artık "burası benim sayfam, beğenmeyen çekip gider" deme hakkını -hayran sayısının çokluğuna güvenerek- kendinde buluyordu. bir de adına "uuu admin'i seviyoruz" gibi gruplar açılınca, iyice arşa değdi arkadaşın mâlum yeri.

    neyse efendim, bir gün bir teşhir olayı patlak verdi. adamın biri bir kıza mesaj atmış, admin bey de çözümü elemanın profilini o zamanlar yaklaşık yüz bin hayranı olan bir sayfada paylaşarak adeta "alın, linç edin" demekte bulmuş. aman tanrım, yorumlara baktıkça çileden çıkıyorum. kendini bir şey sanan, sokakta görseniz yüzüne bakmayacağınız, ilgi için çırpınan bir avuç zavallı "ayyhh bu abaza beni de ekledi", "adminimmmm ellerine sağlık, bunlara böyle yapmak lazım", "bu erkekler hep böyle" diyip durmasın mı? sayın ablalarım, abilerim... istemediğiniz kişiler sizi ekliyorsa bunun birden fazla çözümü var; en basitinden gidip sizi ekleyen kişiyi engellersiniz. olmadı arkadaş teklifi gönderilemeyecek şekilde ayarlarsınız profilinizi, kimse sizi eklemez. siz istediğinizi eklersiniz. tabii amaç ilgi çekmek olunca... oha, konu sapmış baya. geri dönelim, konuya.

    yetmemiş, o zavallılardan biri gitmiş sayfanın duvarına yazmış. dayanamayıp kızı biraz alaya alınca, kızların kahramanı rolündeki admin bey tarafından sayfadan uzaklaştırıldım. ki zaten öyle bir olaydan sonra öyle bir sayfada daha fazla durulamazdı.
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap