48 entry daha
  • ya arkadaş bu kadar mı halktan koptunuz, bu kadar mı sosyolojik -midir artık ne denirse- gözlemden, tahlilden uzaksınız. bu başlık ve olay gündeme geldiğinde yazar değildim hatta yazarlıktan deli gibi uzaktım ama burada yazanları okuyordum, en azından can dündar'ı okudum, ana haberlere konu oldu. sesimi duyuramadım kimselere, deli oldum.

    burada yazılanları görüyorsunuz, yok "tosuncuklar yahudilerden nefret ediyor o yüzden", yok "hortlayan milliyetçilik" falan. ve hatta yanlış hatırlamıyorsam almanya türkiye arasında bile konusu olmuştu, be arkadaş nedenini nasıl bilemezsiniz, hiçbirinizin çevresinde mi kurtlar vadisi izleyen yoktu, hiç mi vadi izleyip takım elbise giyen, parliament içmeye başlayan apaçi bozması arkadaşınız, mahalleden tanıdığınız olmadı.

    ölümünden sonra mevlüt okutulacak kadar çok sevilen çakır öldürüldükten sonra, en karizma dönemlerini yaşayan polat alemdar bir gecede bütün babaları öldürdü;
    http://www.youtube.com/watch?v=cotsgrunr4e

    ve bölüm sonu canavarı testere'ye geldi;

    http://www.youtube.com/…lx15_bvlcqo&feature=related

    videoların izlenme sayısına bakarsanız da anlarsınız olayın ne kadar ilgi çektiğini.

    gelelim konumuza; polat testere'nin yanına geldiğinde testere'nin elinde mein kampf vardı abiler. olay bundan ibaret, kitabı gören gitti aldı. ben de aldım kitabı ama çok sıkıcıydı, okumadım. he, hitler niye ilgi çekti derseniz, niye çekmesin, dünya tarihinde önemli bir adam ve yaptıkları merak uyandırıcı, özellikle vadi izleyici kitlesi merak eder. bu arada, dizide görülen ömer lütfi mete, soner yalçın vb. kitapların da çok sattığı unutulmasın.

    bu konu üzerinde kafa patlatanlara selam olsun.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap