3 entry daha
  • boyle olaylarin olmasinin tek nedeni var: "kaybedecek hicbir seyi olmayan insanlar ordusu" var disarida. adami sirf siyah beyaz esofmani var diye dovme gerekcesi olarak gorecek bir suru adam. sadece futbol taraftari degil bu, sirf kiz arkadasinizla yuruyorsunuz diye ve kendilerinin yok diye kiskanip kavga cikartmak isteyen adamlar, sirf omzunuz omzuna carpti diye diklenen, cebinde 7/24 bicakla, emanetle gezen insanlar, hayatta tutunacak birseyi olmadigi icin tek dayanak gordugu alti ustu bir futbol takimi icin adam oldurmeye gozunu kirpmadan dusunecek adamlar var.

    dusunsene ben besiktasli bile degilim, o gun orda siyah beyaz kravatim var, seviyorum arada takmayi, kaza eseri uzerimde is cikisi olsa, beni de orda harcayacaklardi.

    disarda mutsuz, hasta ruhlu, kaybedecek hicbirseyi olmayan insanlar var, zaten kimden korkucak ruh hastasi. bu ulkede icinde bicak,silah olmayan kavgaya polis bile gelmeye tenezzul etmiyor. ne olcak dovusur,yorulur birakirlar degil mi?

    helal olsun adam hala o ulkede kalmayi dusunebiliyor, ben dusunemedim, 2004'te biraktim gittim. yapamadim, sehirlerarasi yolda ustume kamyon suren adamlarla edilen munakasada ailemi kurekle dovmek isteyen adamlar gordum. cahillik, yoksulluk, adaletin ve kurallarin islemeyisi , issizlik, stres, bunlarin hepsini toplayin disarda saatli bomba gibi gezen bir suru bilinmeyen psikopatlar ordusundan yaka silktim, valla gene de cennet vatanim diyemiyorum, donemiyorum, hep donmeyi kafama koyuyorum gene donemiyorum bunlari gorunce. o ortam beni bile yari sinir hastasi yapti, saatli bombaya donusup kim vurduya gitmemek icin kactim. insan gibi yasamak icin kactim, 6 yildir aklimdan siddetin s'si gecmedi.

    hani diyorlar ya sen gidersen ben gidersem kime kalacak bu ulke, kimseye kalmaz zaten merak etme, oranin sahipleri o psikopatlar zaten.

    ve bir tane hayatimiz var, bundan sonra baska hayat var midir yok mudur bilinmez, ama kesin olan su bedenimizde bir tane yasam sansimiz oldugu gercegidir. o yuzden en az stresle ve maksimum huzur ve mutlulugu secmek bana gore korkaklik degil bence sadece elindeki sansi degerlendirmektir.
87 entry daha
hesabın var mı? giriş yap