250 entry daha
  • maçın ilk yarısında genel kanının aksine çok kötü oynadığımızı düşünmüyorum. hatta yıllardır ilk defa bu kadar kontrollü oynayan bir milli takım gördüm. sonuçta almanya deplasmanındasın ve defansif bir anlayışla sahaya çıkman son derece anlaşılabilir bir durum. ilk yarıda sorun bence oyun anlayışımızdan ziyade oyun anlayışımıza uygun, yani adam geçip süratle rakip kaleye yönelebilen hücum oyuncularına sahip olmamamızdı. bunun üzerine bir de son dakikalarda yenilen basit gol planları iyice bozdu.

    ikinci yarıda ise daha atak bir oyun sergilemek istedik ama defansif oyundan ofansif oyuna kontrollü bir şekilde geçmeyi beceremedik. hücum yapalım derken bu sefer kontrolü iyice elimizden bıraktık. hele ikinci golden sonra sahada konuşmaya bile değmez bir milli takım vardı. oyun disiplininin bu şekilde kaybedilmiş olması gelecek için ciddi bir soru işareti.

    sonuçta kaybedilen maç almanya deplasmanı. milli takımın planlarını çok fazla etkileyecek bir sonuç olduğunu düşünmüyorum. bunu söylemeye bile gerek yok aslında ama guus hiddink'e de zaman verilmesi gerektiğine ve en kısa zamanda milli takımı toparlayıp avrupa şampiyonasına götüreceğine inanıyorum.
41 entry daha
hesabın var mı? giriş yap